Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Musiikkimuseo Fame,Musiikkimuseo Fame, helsinki8.12. Klo 09:00

keikka

Suomalaisen musiikin virtuaalinen ja digitaalinen Musiikkimuseo Fame Pasilan Triplassa on auki joka päivä klo 9-21. Tule lounaalle tai illalliselle Ravintola Fameen, myös lahjakauppa. Joululounas tarjolla 9.-15.12.2019 klo 11-16 välisenä aikana. Osoite Fredikanterassi 5A (Pasilansilta), Helsinki tai sisäänkäynti Triplan kolmannesta kerroksesta. Musiikkimuseo Fame tarjoaa uuden ajan teknologialla kuorrutettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta. Musiikkimuseo Fame nostaa suomalaisen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

We Jazz 2019: Jazz kiinnostaa -brunssiKahvila Sävy, helsinki8.12. Klo 11:30

Suursuosion aiemmin saavuttaneet We Jazzin ja Radio Helsingin yhteistyössä toteuttamat Jazz kiinnostaa -brunssit saavat jatkoa. We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives, rumpali-tuottaja Teppo Mäkynen ja basisti Ville Herrala toimittavat ohjelmaa jonka on usein todettu “tekevän jazzista hauskaa”. Ja sitähän se on! Jazz! Hauskaa! Suosittelemme varaamaan brunssipaikkasi ajoissa, sillä tilaa on rajatusti. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä Radio Helsingin suora lähetys Kahvila Sävystä alkaa klo 12.00. Jazzlevyt soivat jo klo 11.30 alkaen.

We Jazz 2019: KATU KAIKUTiivistämö, helsinki8.12. Klo 15:00

Katu Kaiku on eräs tämän hetken loistavista nuorista yhtyeistä, jonka hiljattain Svart Recordsilla julkaistu Luna -albumi saa koko We Jazz -tiimin suosituksen. Kekseliäät sävellykset modernilla tvistillä takaavat festivaalivieraille kiehtovan elämyksen. Katu Kaiku esiintyy perheystävällisessä iltapäiväkonsertissa Suvilahden Tiivistämössä. 

KATU KAIKU

Adele Sauros, tenor & soprano saxes & flute & vocals / Mikael Saastamoinen, bass & FX / Erik Fräki, drums & FX & vocals

We Jazz 2019: TIMO LASSY & TEPPO MÄKYNEN, TERKEL NØRGAARD WITH RALPH ALESSI (DK/US)Tiivistämö, helsinki8.12. Klo 19:30

We Jazz 2019 päättyy levymerkkimme kaksoispläjäykseen kun tanskalaisrumpali Terkel Nørgaard esittää musiikkia yhtyeensä ja amerikkalaisen tähritrumpetisti Ralph Alessin kanssa. Illan ja festivaalin päättää nopeasti sensaatioksi noussut uusi pitkäaikaisten ystävyksien ja soittokaverusten duo Timo Lassy & Teppo Mäkynen.

TERKEL NØRGAARD WITH RALPH ALESSI (DK/US)

Terkel Nørgaard, drums / Ralph Alessi, trumpet / Søren Gemmer, piano / Jeppe Skovbakke, bass

TIMO LASSY & TEPPO MÄKYNEN

Timo Lassy, tenor sax / Teppo Mäkynen, drums