Perjantai 22.11.

helsinki

Fugaiu Novo – Songs from Nowhere,Helsinki-sali, Finlandia-talo, helsinki22.11. Klo 18:00

keikka

Fugaiu Novo on Joni Steinin elokuvallisten sävellysten ympärille rakennettu musiikkikollektiivi. Muuntuvan yhtyeen keskiössä on neljä täydellisesti yhteensulautuvaa lauluääntä. Finlandia-talon konsertissa laulajat saavat rinnalleen nuorista ammattilaisista koostuvan 30-henkisen orkesterin. Laulujen sanoitukset pohjautuvat Steinin kehittämään, luonnollisten kielten lainalaisuuksia mukailevaan äännejärjestelmään. Näin äänteet ovat osa musiikillista ilmaisua, ja tarinat laulujen takana jäävät kuulijan tulkittaviksi. Fugaiu Novon musiikissa voi kuulla sävyjä muun muassa brasilialaisesta musiikkiperinteestä sekä japanilaisten animesarjojen ja -elokuvien musiikista. Fugaiu Novo ei kuitenkaan sijoitu mihinkään tiettyyn paikkaan tai aikaan ja on siten väylä ulos tuntemastamme maailmasta.

Laulajat: Erika Hammarberg, Maija Pokela, Onni Rajaniemi, Joni Stein
Kapellimestari: Sanna Salonen
Oboe, englannintorvi: Janne Saarinen
Klarinetti, bassoklarinetti: Csilla Firon
Kornetti, flyygelitorvi: Tuomas Salo
Piano, celesta: Jasper Koekoek
Rummut: Johan Dahlbo
Lyömäsoittimet: Pauliina Kauppila
1. viulu: Joonas Pekonen, Aino Rautakorpi, Lotta Ahlbeck
2. viulu: Milena Törmi, Senja Suvanto
Alttoviulu: Kaisa Anttila, Maarit Holkko
Sello: Viola Uotila, Helena Vuola
Kontrabasso: Antti Ahoniemi
Kuoro: Taru Haili, Vilma Jääskeläinen, Emma Myllynen, Merve Abdurrahmani, Pauliina Kauppila, Vilma Virtanen, Iida Savolainen, Valentin Abramenkov, Juuso Waris, Antti Puumala, Antti Saari

Liput: 15€/10€

Sami Saari ja Jazzpojat,Musiikkiteatteri Kapsäkki, helsinki22.11. Klo 19:00

keikka

Suomalaisen soulmusiikin tähti Sami Saari esittelee jazz-osaamistaan: hän on koonnut yhtyeen, joka tuo lavalle svengaavia kappaleita niin Suomesta kuin maailmaltakin! Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti. Illan ohjelmisto koostuu Saaren omista sävellyksistä ja sanoituksista sekä 50-60 luvun amerikkalaisten tanssijazz-kappaleiden käännöksistä. Luvassa on hauskoja tarinoita, jotka orkesteri soittaa karismaattisen solistinsa johdolla alkuperäisyyttä mukaillen! Jazz-keikkaan on yhdistettävissä Dinner-paketti ravintola Bistro K:ssa.

Sami Saari – laulu ja kitara
Mikael Myrskog – piano
Eero Seppä – basso
Ville Pynssi – rummut

26€ / 24€

turku

Flame Jazz: Mopo 10 vuotta!,Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, turku22.11. Klo 22:00

keikka

Ympäri maailmaa musiikinystäviä villinnyt Mopo juhlii syksyllä kymmenvuotista uraansa! Live-energiastaan ja muuntautumiskyvystään tunnettu trio ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta. Juhlakonsertissa välittyy kolmikon pitkä yhteinen taival ja sen myötä syntynyt oma vahva soundi. Illan aikana Mopo kiihdyttää läpi yhtyeen historian ja kurvaa yleisön sydämiin aivan uusista kulmista.

Liput: 20,5 € / opiskelijat ja eläkeläiset 17,5 € / S-etu 18,5 € (max 2 etua / kortti, ei bonusta)
Ticketmaster, hinnat sisältävät palvelumaksun.
Ennakkoliput ÅST:n lippukassalta Hansakorttelista ilman palvelumaksuja.
Opiskelijaliput konserttipäivänä 10 €!

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.