Siirry pääsisältöön

April Jazz Club: Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo (DK),Tapiola Garden, espoo25.10. Klo 19:00

keikka

Tanskalaislähtöinen Sinne Eeg on valloittanut taiturimaisilla ja omintakeisilla jazz-vokaaleillaan skandinaavisten yleisöjen lisäksi kuulijat myös ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Hän on levyttänyt useita palkittuja ja laajasti kiiteltyjä studio-albumeita, uusimman Dreams vuonna 2017. Lokakuussa April Jazz Clubin lavalla Sinne Eegin kanssa kuullaan pianisti Jacob Christoffersenia. Luvassa on ainutlaatuinen ilta virtuoosisen vokaalijazzin parissa. 

Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo (DK)
Sinne Eeg – laulu
Jacob Christoffersen – piano

Konsertin avaa erityinen klassista ja kevyttä musiikkia törmäyttävä Kvartetti NH4Cl solistinaan Alex Ikonen. Alex Ikonen on tullut tutuksi alun perin The Voice of Finlandista esittämällä jazzstandardeja ja soulklassikoita ja on sittemmin keikkaillut esimerkiksi vuoden 2018 Linnan juhlissa. Ammattimuusikoista koostuva Kvartetti NH4Cl soittaa konserteissaan klassista ja kevyttä musiikkia, luoden soittajien ja yleisön välille rennon ilmapiirin eri genrejä yhdistelemällä. Kvartetin jäsenet tunnetaan myös eri orkestereista, kamarimusiikkiyhtyeistä ja solisteina.

Alex Ikonen feat. Kvartetti NH4Cl:
Alex Ikonen – laulu
Riikka Westerlund – viulu
Anssi Koskela – viulu
Sameli Vettenranta – alttoviulu
Lauri Rantamoijanen – sello

Alex Ikonen feat. Kvartetti NH4Cl klo 19, Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo klo 20
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € / 15 € (opiskelijat), korttimaksu | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.