Lauantai 1.6.

helsinki

LISÄKONSERTTI SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI. Suomen kirkkaimpiin jazztähtiin kuuluva saksofonisti Timo Lassy yhtyeineen on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa eräs timanttisimmista kotimaisista jazz-akteista. Lassyn tuore pitkäsoitto Moves keräsi viiden tähden arvioita mm. Helsingin Sanomissa ja jylhä tuplalevy palkittiinkin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzalbumina. Hiljattain 10-vuotista uraansa juhlistanut kombo palaa nyt klubille yleisön pyynnöstä ja tarjoilee G Livelabissa rouheaa viiden tähden jazzia.

Timo Lassy, sax / Georgios Kontrafouris, wurlitzer / Antti Lötjönen, bass / Teppo Mäkynen, drs / Abdissa Assefa, perc

Liput 30€ (sis. eteispalvelumaksu)

Sielukas ja ihastuttava ilta jazzin, bluesin ja soulin kera,Hoitokoti Päiväkumpu, os. Repovuorentie 12, 00670 Helsinki, helsinki1.6. Klo 19:00

Charlotta Kerbs

keikka

"A soulful delight- a night with classic jazz, blues and soul"
Lauantaina 1.6 klo 19.00
Hoitokoti Päiväkumpu, os. Repovuorentie 12, 00670 Helsinki
Juhlasali Sointula.

Charlotta Kerbs, laulu
Sergei Sokolov, piano
Nikolay Zatolochnyj, kontrabasso (Pietari)
Egor Kriukovskikh, rummut (Pietari)
Gianni Gagliardi, tenorisaksofoni (Barcelona)

Tässä konsertissa kuullaan ikivihreitä eri aika-kausista ja genreistä. Klassista, svengaavaa ja hyvänmakuista jazzia, bluesia ja soulia, joita yhdistää koskettavat ja sydämelliset tarinat. Lämpimästi tervetuloa!

Liput käsittelykuluineen 15/10 €
Lipunmyynti Ticketmaster.fi, puh 040 519 48 19 tai artjazzhelsinki@gmail.com, Sysimiehentie 39 A.
Lippuja myös ovelta 30 min. ennen konsertin alkamista.

CHARLOTTA KERBS
Charlotta Kerbs toimii freelance-muusikkona ja lauluntekijänä. Hän on kasvanut Lepplaxissa, mutta on viime vuosien aikana asunut ja työskennellyt Helsingissä. Hän säveltää itse musiikkia, jonka hän esittää soolona sekä eri bändien kanssa, ja hän on myös tehnyt teatterimusiikkia mm. Wasa teaterille ja Oravais Teaterille. Hän työskentelee eri musiikkilajien parissa sekä solistina että lauluntekijänä – jazz, blues, soul, funk, reggae sekä kansan-/maailmanmusiikki. Charlotta on esiintynyt eri puolilla Suomea sekä Ranskassa, Espanjassa, Ruotsissa, Latviassa ja USA:ssa. Hänet kutsutaan myös usein taustalaulajaksi ja erilaisiin studiotuotantoihin. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Gregg Staffordin (USA), Luciano Messenjahin (Jamaika), Akim Colorin (Benin), Pierre Swärdin (Ruotsi), Alvar Gullichsenin, Pepe Deluxén, Ina Forsmanin, Markku Johanssonin ja Jorma Panulan kanssa.

www.facebook.com/charlottakerbs
https:/www.instagram.com/charlotta.kerbs/
Spotify