jaZZanti-konsertti: Lisa Ullén ja Ville Herrala,ravintola Laulumiehet, helsinki9.4. Klo 19:00

keikka

Lisa Ullén: flyygeli ja Ville Herrala: kontrabasso

 

Ville Herrala: sooloimprovisaatiota

Lisa Ullén: sooloimprovisaatiota

väliaika

Lisa ja Ville: duoimprovisaatiota

 

Ville Herrala

Monenlaisessa musiikkiliemessä keitetty kontrabasisti Ville Herrala (s.1979) esittää Laulumiehissä improvisoitua soolomateriaalia. "Kun neljäsosanuotteja on soitettu tarpeeksi on aika kihnuttaa bassoa jousella", toteaa Herrala. Luvassa on siis pidäkkeetöntä kontrabassomusiikkia, suoraan sydämestä.

 

Lisa Ullén

”Olen erityisesti kiinnostunut tutkimaan pianon musiikillisia mahdollisuuksia riippumatta musiikin lajista. Jossain määrin kysymys on siitä, mitä instrumentti voi toteuttaa ja mitä haluat tuottaa musiikilla. Lisa kuvaa teoksiaan sävelletyiksi improvisaatioiksi tai improvisoiduiksi sävellyksiksi.”

 

Lisa on tämän hetken merkittävämpiä ruotsalaisia jazzmuusikoita. Viime vuonna hän sai Ruotsin radion Jazzkatten palkinnon vuoden säveltäjänä ja tänä vuonna hän sai merkittävän Manifest-palkinnon (jazz). Viime vuoden keväänä Lisa julkaisi kiitetyn kolmoissoolo-CD:n ”Piano Works”, jonka The New York City Jazz Record nimesi vuoden 2018 soololevyksi.

 

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

 

http://lisaullen.com

Kuuntele sunnuntaina 7.4 klo 21.00 Radio 1 - Jazzklubin kolmas setti - Markku Salon haastatteluvieraina ovat pianisti Lisa Ullén ja saksofonisti Ingrid Laubrock.

Liput: 18 €, eläkeläiset, työttömät ja Helsinki Jazz ry:n jäsenet 12€, opiskelijat 10 €, pariskunnat 12 + 12 €. Ennakkoliput: Digelius Music, Laivurinrinne 2 tai www.helsinkijazz.fi, jolloin lippujen hinnat: 19,5/13,5/11,5 €.

Kuuntele sunnuntaina 7.4 klo 21.00 Radio 1 – Jazzklubin kolmas setti – Markku Salon haastatteluvieraina ovat pianisti Lisa Ullén ja saksofonisti Ingrid Laubrock.

Kerava jazz – Lisa Ullén soolokonsertti

Vapaaehtoisen Hyvinvointityön keskus, 8.4. klo 19.00

Aleksis Kiven tie 19, 04200 Kerava

Liput ovelta käteisellä, norm. 15 €, eläk. 10 €, alle 18v ilmaiseksi

Soolokonsertin FB-tapahtuma

 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.