Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vuokko Hovatta Kolmisin - levynjulkaisukonsertti,Musiikkiteatteri Kapsäkki, helsinki6.10. Klo 19:00

Vuokko Hovatta Kolmisin

keikka

Vuokko Hovatta Kolmisin -yhtye esiintyy Musiikkiteatteri Kapsäkissä debyyttialbuminsa "Pysykää sängyssä sunnuntaisin" julkaisukonsertin merkeissä. 

Pysykää sängyssä sunnuntaisin julkaistaan 21.9. ja julkaisukonsertti kuullaan Kapsäkissä lauantaina 6.10. klo 19.00. Laulaja Vuokko Hovatan, alttoviulisti Atte Kilpeläisen ja vibrafonisti Panu Savolaisen muodostaman yhtyeen albumin ohjelmisto koostuu kirjailija-runoilija Riina Katajavuoren runoista, joita ovat säveltäneet Panu Savolainen ja Atte Kilpeläinen.

Akustisen ja omaleimaisen soundin omaava Vuokko Hovatta Kolmisin yhdistää mielenkiintoisella tavalla kolme erilaisista taustoista tulevaa muusikkoa sekä Riina Katajavuoren värikkäät, vivahteikkaat ja paikoin humoristisetkin tekstit.

”Kuulin Aten ja Panun duoa Lavaklubilla Panun isännöimällä Panurama-klubilla keväällä 2016 ja olin myyty kaksikon soundista”, Hovatta kertoo yhtyeen synnystä. ”Samaisessa paikassa, Kansallisteatterin Lavaklubilla, olin myös joitain vuosia aiemmin tavannut Riinan ja ehdottanut hänelle yhteistyötä. Nyt olemme tässä.”

Vuokko Hovatta, laulu 
Panu Savolainen, vibrafoni 
Atte Kilpeläinen, alttoviulu

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.