Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Bobby Oroza, Bb Mellows,Tenho Restobar, helsinki27.9. Klo 20:00

Bb Mellows

Bobby Oroza

keikka

Klo 20 BOBBY OROZA

Bobby Oroza, Seppo Salmi, Sami Kantelinen, Jukka Sarapää

Klo 21 BB MELLOWS

Bb Mellows kanavoi tuoreessa sooloprojektissaan oman nuoruutensa mielimusiikkia – soulia, hip hoppia ja housea. Hänen musiikkinsa nojaa huterasti menneeseen tarjoten myös jotain uutta. Bb Mellowsin alkuperäinen tavoite on ollut tehdä neo-soulia Frank Oceanin jalanjäljissä; hänen musiikillinen ja henkinen epätasapainonsa ovat kuitenkin johtaneet lopputulokseen, joka synnyttää mielleyhtymiä lähinnä Frank Zappaan.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

William Suvanne Chess'n JazzKoko Jazz Club, helsinki27.9. Klo 17:00

keikka

William Suvanne Chess'n Jazz

Saksofonisti William Suvanne julkaisee uuden Chess'n Jazz -nimeä kantavan albuminsa 28. syyskuuta. Levyllä kuullaan Suvanteen johtaman jazzyhtyeen svengaavia ja mielikuvitusta kutkuttavia tulkintoja pelien kuninkaan kiehtovasta maailmasta. Albumin lisäksi shakki ja jazz tuodaan konkreettisesti yhteen Suomen Jazzliiton ja Suomen Shakkiliiton kanssa yhteistyössä järjestettävällä valtakunnallisella kiertueella, jonka yhteydessä pelataan shakkiturnauksia.

William Suvanne – saksofonit
Mikael Jakobsson – piano
Varre Vartiainen – kitara
Tuure Koski – basso
Mikko Arlin – rummut

Liput 18/15€

Ikärajaton

Ovet klo 16:30
Turnaus klo 17:00-19:00
Konsertti klo 19:00

Esityksen kesto n. 3h

Casimir Ekman & Raoul Björkenheim: improvisoitu konserttiKulosaaren kirkko, helsinki27.9. Klo 19:00

Raoul Björkenheim

Casimir Ekman

keikka

Casimir Ekman on helsinkiläinen saksofonisti ja säveltäjä. Tällä hetkellä hän opiskelee jazzmusiikkia Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Casimir soittaa useissa eri projekteissa ja häntä kiehtoo jazzin lisäksi monipuolinen vapaa ilmaisu jazzestetiikan ulkopuolella. Nuoresta iästään huolimatta hän on kiertänyt keikkapaikkoja runsaasti eri yhtyeissä Suomessa ja ulkomailla. Casimirin persoonallinen ja uniikki soundi on kiehtonut kuulijoitaan jo vuosia ja hän on saanut vierelleen useita innostuneita uran seuraajia.

Raoul Melvin Björkenheim on suomalainen jazzmuusikko, säveltäjä ja kitaristi. Hän syntyi Kaliforniassa, mutta muutti teini-iässä äitinsä Taina Elgin kotimaahan Suomeen. Vuonna 1984 hän sai Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnon. Björkenheimin oma yhtye Krakatau levytti ensi kerran vuonna 1988. Tämän lisäksi hän on tehnyt musiikkia muun muassa Edward Vesalan johtaman Sound & Furyn, Roommushklahnin, Sielun Veljien , UMO:n, Avanti!:n ja Tampereen kaupunginorkesterin kanssa.

Improvisoitu konsertti 27.9. Kulosaaren kirkossa sisältää Casimir Ekmanin ja Raoul Björkenheimin spontaaneja musiikillisia ajatuksia, peilaten myös yleisön reagointiin. Konsertissa kuullaan kappaleita, joita ei enää ikinä tulla kuulemaan. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen musiikkielämys!