Perjantai 6.7.

helsinki

Koko Jazz Club saa kunnian olla mukana Helsingin kaupungin perinteisessä Alppipuiston Kesä– tapahtumassa. Avaamme puiston konserttisarjan perjantaina 6.7.2018 klo 15.00.

Ohjelma on suunnattu koko perheelle: perheen pienimmille on tarjolla Muumi Jazzia klo 15.00, ja päivän mittaan Koko Jazz Club esittelee suomalaisen jazzkentän parhaimpia tekijöitä sekä eri jazztyylien mestareita. Olemme erityisen ilahtuneita vapaamman ilmaisuun perehtyneen PLOP-yhtyeen ja Juhani 'Junnu' Aaltosen harvinaisesta yhteiskonsertista! Pianisti Lenni-Kalle Taipale tarjoaa dynamon verran energiaa kauneimpien suomalaisten sävelten voimalla. Vokaalijazzin upea diiva Nina Mya on sovittanut Burt Bacharachin sävellyksistä valikoidun kattauksen tapahtumaa varten kerätyllä huippukvintetille. Illan päättää saksofonisti Joonatan Raution johtama fuusiojazzin supertribuutti, kunnianosoitus saksofonisti Michael Breckerin elämäntyölle. Viltti ja piknikeväät mukaan, Koko Jazz Club tarjoilee polttavaa jazzia Puistossa!

Ohjelma:
Klo 15.00 Mirja Mäkelä / Eeppi Ursin / Mika Pohjola Muumi Jazz
Klo 16.15 Innanen / Riippa / Herrala / Aaltonen
Klo 17.30 Taipale / Hirvonen / Lehtonen
Klo 19.00 Nina Mya w / Friends: Music of Burt Bacharach
Klo 20.30 Music of Michael Brecker w / Joonatan Rautio 5

Vapaa pääsy

jyväskylä

Sami Saari ja Jazzpojat,Poppari, jyväskylä6.7. Klo 19:00

keikka

Sami Saari ja Jazzpojat palaavat Jyväskylään viihdyttämään kahden keikan ajaksi samana iltana. Kuunneltavaa ja tanssittavaa jazzmusiikkia meiltä ja muualta mm. artisteilta Saari, Sirkesalo, Sinatra...

Sami Saari - laulu ja kitara
Mikael Myrskog - piano
Eero Seppä - basso
Jaska Lukkarinen - rummut

Sami Saari ja Jazzpojat
klo 19 & klo 22.30

Liput 12/15€

valkeakoski

KIRJAZZ & BLUES 6.-7.7.2018,Kirjaslammen tanssilava, valkeakoski6.7. Klo 19:00

BigFeet & LaLa

SaraLee Band

keikka

BLUES-PERJANTAI 6.7.
- BigFeet & LaLa (mm. Marjo Leinonen, Jukka Orma)
- SaraLee Band

Heinäkuun alussa on tarjolla todellista herkkua jazzin ja bluesin ystäville Valkeaoskella, kun Kirjaslammen tanssilavan valtaa 6.-7.7. Kirjazz & Blues -minifestivaali, joka järjestetään nyt jo kymmenettä kertaa. Tällä kertaa tapahtuman ohjelmisto rakentuu vahvojen naisäänien ympärille, jotka herättävät luonnonkauniin Kirjaslammen ympäristön eloon.

Blues-päivänä 6.7. Kirjaslammella nähdään kotimaista bluesia suoraan huipulta. BigFeet & LaLa on ärhäkkä uusi rockyhtye, jonka eturintamassa säteilee ja häiriköi legendaarinen blues-laulajatar Marjo Leinonen (Balls, Huff'n'Puff) yhdessä legendaarisen kitaristi Jukka Orman (Sielun Veljet) kanssa. Ensialbuminsa maaliskuussa julkaissut Big Feet & LaLa:n musiikki on sielukkaan hypnoottista ja räjähdysherkkää blues'n'poppia.

Perjantai-illan toinen esiintyjä, SaraLee Band, on rhythm&bluesin ja rock&rollin asialla voodoomaisella swingillä! Tiedossa on räiskyviä riffejä, rönsyileviä sooloja sekä varmaa tanssittavaa takapotkua!

Jazz-päivänä 7.7. sukelletaan jazziskelmän kulta-aikaan HERD & Aili Ikosen johdolla. Yhtye esittää mm. päivitettyjä versioita Laila Kinnusen tunnetuksi tekemistä kappaleista, mutta suurella kunnioituksella alkuperäisiä kohtaan. Vuolasta ylistystä saanut ja rohkeasti sovitettu ohjelmisto tuo tähän päivään rakastetuimpia ikivihreitämme kuten Pojat, Valoa ikkunassa ja Suklaasydän.

Lisäksi lauantaina lavalla nähdään paikallisväriä, kun Minä ja Nieminen yhtyeestä tuttu valkeakoskelaislähtöinen Henrika Nieminen käynnistää illan menevällä ohjelmistollaan yhdessä Henrika & Swing Jukebox -orkesterin kanssa. Luvassa on kokoelma nykyajan pophittejä uudelleen sovitettuna swingin rytmeihin.

Nälkää ei tapahtumassa tarvitse nähdä, sillä svengaavan jazz&blues menyyn tarjoilee tuttuun tapaan paikallinen Lounaskahvila Nikmik. Lisäksi rytmejä värittää Valkeakosken Kuvataiteilijat ry.

Yhteistyössä Valkeakosken Sanomat ja D-Kulma. Lisäksi Valkeakosken Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat kahden päivän lipun alennetulla etuhinnalla osuuspankin konttorista.

LIPUT
Pe 6.7. ennakko 20 € / ovelta 24 €
La 7.7. ennakko 20 € / ovelta 24 €
2pv PE-LA ennakkoon 35 € / ovelta 40 €
Lasten lippu (alle 15v) 1pv 8 €, 2pv 15 €

Lisätiedot: Tapahtumatoimisto Kanavanranta 3A 37600 VALKEAKOSKI info@valmu.com, 040 525 7177 www.valmu.com/kirjazzblues