Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 14.4.

helsinki

Mopo Sir Oliverissa 14.4.,Sir Oliver, helsinki14.4. Klo 21:00

keikka

Mopo levyjulkaisukiertueella! Yhtyeen odotettu neljäs albumi Mopocalypse ilmestyi tammikuussa. Hienon vastaanoton saanut albumi räjäyttää Mopon monipuolisen musiikin uusille tasoille. Se on vahva kokonaisuus, jonka tunneskaala kattaa koko spektrin raivokkuudesta kauniin surumielisten sävyjen kautta kirkkaaseen onnellisuuteen. Mopo kävi albumia tehdessä jopa hajoamisen partaalla ja levyprosessin vaatima tiristys kuuluu upeasti musiikissa. Mopocalypse on voimannäyttö, josta vastaa ystävyyteen musiikkinsa perustava, yhteen hitsautunut yhtye. Keikan jälkeen ilta jatkuu DJ-musiikin ja karaoken merkeissä

21:00 Ovet / DJ JP
22:00 Mopo
 
7 € (+ narikka 3€)

mänttä

Vapaat äänet: Delbecq 3,Kivijärvisali, Serlachius museo Gösta, mänttä14.4. Klo 17:00

DELBECQ 3 (www)

keikka

Benoît Delbecq 3 / kovatasoinen kansainvälinen jazzyhtye Kivijärvisalissa launataina 14.4.

Kansainvälisesti arvostettu ranskalaispianisti Benoît Delbecq tuo Kivijärvisaliin ranskalais-kanadalais-kongolaisen trionsa. Tämän kolmikon käsissä jazz venyy kiehtovaan rytmi- ja värikudokseen.

Arvostettu ranskalaispianisti Benoît Delbecq tuo huippukokoonpanonsa Benoît Delbecq 3 laajalle Vapaat äänet -kiertueelle Suomeen huhtikuussa. Aiemmilla Suomen-vierailuillaan hurmioituneen vastaanoton saanut yhtye esittää uutta musiikkiaan ja lisäksi musiikkia Clean Feed -levymerkin julkaisemalta kehutulta vuoden 2014 levyltään Ink. Delbecqin ohella yhtyeessä mukana ovat kanadalainen basisti Miles Perkin ja kongolainen lyömäsoittaja-perkussionisti Emile Bayienda.

Benoît Delbecq piano
Miles Perkin basso
Emile Biayenda rummut, lyömäsoittimet

Liput 15 euroa

yhteistyössä: Mänttä-Vilppula Jazz & Blues
Kiertueen tuotanto: Vapaat äänet


Serlachius museo Gösta, Joenniementie 47 | Mänttä

tampere

Elifantree: levynjulkaisukiertue,TTT-klubi, tampere14.4. Klo 22:00

keikka

Elektroakustista, kokeellista mutta tarttuvaa pop/jazzmusiikkia! Elifantree on laulun, saksofonin ja rumpujen päälle rakentuva trio, joka laajentaa äänimaailmaansa värikkäällä kirjolla soittimia. Käytössä ovat mm. EWI (elektroninen saksofoni), efektipedaalit, syntetisaattorit, samplerit ja kalimba. Elifantree on keikkaillut ahkerasti kansainvälisillä lavoilla vuodesta 2007 lähtien ja julkaissut kolme kriitikoiden ylistämää albumia. Elastiset groovet, mielikuvitukselliset sointimaailmat ja improvisaatiot sekä hurja live-energia ovat yhtyeen tavaramerkkejä. Yhtyeen omaleimaista musiikkia ja esiintymistä on verrattu muun muassa David Lynchin, Pablo Picasson ja Charles Chaplinin töihin. Elifantreen neljäs albumi, Anemone, julkaistaan keväällä 2018 ja tämän kunniaksi yhtye tekee kiertueen Euroopassa ja Japanissa. TTT-Klubin esitys on Tampereen-levynjulkaisukonsertti. Elifantree on esiintynyt arvostetuilla festivaaleilla, kuten The Great Escape (UK), Akbank Caz Festival (Istanbul), Flow Festival (Helsinki), Südtirol Jazz Festival, Ljubljana Jazz Festival, 12Points! Festival (Dublin), Jazzahead! (Bremen), Jazz Au Chellah (Rabat) ja Vossa Jazz (NO)) sekä alan merkittävillä klubeilla, esimerkiksi Porgy & Bess (Wien), Unterfahrt (München), Nefertiti (Göteborg), Fasching (Tukholma), Nasjonal Jazzscen (Oslo).


Anni Elif Egecioglu - laulu, syntetisaattori, piano
Pauli Lyytinen - tenorisaksofoni, efektit, EWI, rumpukone, syntetisaattori
Olavi Louhivuori - rummut
Joonas Saikkonen - ääniteknikko

turku

FLAME JAZZ: NASSAUN FASAANI,Logomo, Move 1, turku14.4. Klo 19:00

keikka

Toni Porthen – rummut
Joonatan Rautio – saksofoni ja kosketinsoittimet
Jussi Fredriksson – kosketinsoittimet
Juho Kivivuori – basso
Abdissa Assefa – lyömäsoittimet

Räjähtävän energinen jazzfunk-yhtye Nassaun Fasaani julkaisi marraskuussa toisen albuminsa kotimaisen Fredriksson Music -levymerkin kautta. Debyyttialbumia Return seuraava julkaisu Nassonaut vie kuulijan kiehtovalle musiikilliselle matkalle Länsi-Afrikan ja Etelä-Amerikan rytmeihin. Nassaun Fasaanille ominainen yllätyksellinen pyrähtely tuo kokonaisuuteen jännitystä, kun suomijazzin huiput tarjoilevat värikkäitä sooloja ja äkkivääriä käänteitä. Sävellyksissä rikkaat harmoniat yhdistyvät tarttuviin melodioihin ja tanssillisiin rytmeihin. Afrovaikutteiset rytmikudokset ja toistuvat riffit kutsuvat huumaavaan tanssiin, jonka pyörteissä viihtyy pidempäänkin.

“I've just discovered the Nassaun Fasaani album and it is INCREDIBLE!” – Mike Chadwick, Snarky Puppyn manageri


Liput: 17,5 € / opiskelijat ja eläkeläiset 13,5 € / S-Etu 15 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta). 

Dinner & show: 82,5–92,5 €, kattaus klo 17. Vain ennakkomyynissä: Lippu.fi

Sisäänkäynti Logomo Kitchenin ovesta.