Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 24.1.

helsinki

Rytmihäiriöklubi: Njet Njet 9,Ravintola Juttutupa, helsinki24.1. Klo 21:00

keikka


Helsinkiläinen Njet Njet 9 on energisistä live-esiintymisistään tunnettu yhtye, jonka soundissa kuuluu jäsentensä laaja ja iloluontoinen suhde musiikkiin. Säveltäjä-kosketinsoittaja Ville Kyttälän johtaman nonetin musisointi maalaa toisaalta nostalgisia, toisaalta utopistisia mielikuvia, ja parhaimmillaan Njet Njet 9:n musiikki kuulostaakin siltä, kuin Zappa ja Zawinul pelaisivat nelinpelitennistä Massive Attackin kanssa kanssa ruotsalaisella kesämökillä. Yhtye tarjoilee kuulijalleen monisävyisen musiikkimaailman, jonka helposti lähestyttävän ulkokuoren alta paljastuu kuitenkin kerta kerralta uusia tasoja.

Toisen albuminsa marraskuussa julkaiseva yhdeksänhenkinen yhtye venyttää jazzmusiikin rajoja yhdistellen kiehtovia elementtejä niin elektronisesta musiikista kuin eri maailmanmusiikkityyleistäkin - kuitenkin jazzperinteeseen nojaten. Njet Njet 9 vangitsee kuulijansa ja saattaa heidät naurujoogan, tanssiterapian ja yksisarvishoidon kautta turvallisesti onnelliseen loppuun.

Ville Kyttälä - Kosketinsoittimet // Martti Vesala - Trumpetti // Mikko Haanpää - Pasuuna // Linda Fredriksson - Saksofoni // Ville Vannemaa - Saksofoni // Pekka Seppänen - Saksofoni // Veikki Virkajärvi - Kitara // Heikki Laine - Basso // Eeti Nieminen - Rummut


turku

Turku Jazz Orchestra & Vellu Halkosalmi: Big Band Classics,Sigyn-sali, turku24.1. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestra
Vellu Halkosalmi | kapellimestari

Kaikella on juurensa, niin myös big band -musiikilla! Turku Jazz Orchestran vuoden aloituskonsertti tekee kunniaa big band -musiikille ja suurille jazzklassikoille kautta aikojen. Kapellimestari Vellu Halkosalmen johtamassa konsertissa parrasvaloihin nousevat orkesterin omat tähdet esittäen soolo-osuuksia omista suosikkikappaleistaan. Turku Jazz Orchestran big band -klassikoiden ilta on täynnä tunnetta ja vauhtia, tiukkaa yhteissoittoa ja tulisia sooloja. Niistä on kovat big bandit tehty!

 Tammikuussa liput opiskelijakortilla puoleen hintaan!

Liput: 25 € / eläkeläinen ja työtön 23 € / S-etu 22,50 € / opiskelija 12,50 €, Tiketti
Kaikki lippuhinnat sisältävät Tiketin toimituskulut 2,5 €.