Afrojazz Quintet feat. Jimi Tenor & Charlotta Kerbs,Klubi, tampere12.1. Klo 21:00

Afrojazz Quintet

(+ Jimi Tenor, Charlotta Kerbs)
keikka

Afrojazz Club goes Tampere! Suuren suosion pääkaupunkiseudulla saavuttanut Afrojazz Club saapuu Tampereen Klubille. Afrojazz Clubin housebandin Afrojazz Quintetin vieraina kuullaan spacejazz-afrobeat-avantgardisti Jimi Tenor ja soul-blueslaulaja Charlotta Kerbs. Pitkän ja tuotteliaan uran luonut Jimi Tenor tunnetaan mm. itse rakentamistaan soittimista ja yhteistyöstään legendaarisen nigerialaisen rumpalin Tony Allenin kanssa. Charlotta Kerbs hurmaa karismallaan ja sielukkailla tulkinnoillaan. Luvassa tanssiystävällistä afrofunkia ja mieltä ylentävää tunnelmointia alkutalven ratoksi. 

Afrojazz Clubin perusti vuonna 2013 taiteilija-muusikko Alvar Gullichsen ja muusikko-tuottaja Marko Roininen Helsingissä. Klubia on järjestetty säännöllisesti pääkaupunkiseudulla Kumpulan Kylätilassa, Korjaamolla ja Storyvillessä. Afrojazz Club on moninainen ja turvallinen kohtaamispaikka kaikentaustaisille afrobeatin ja maailmanmusiikin ystäville. Sen filosofiana on tarjota esiintymistilaisuuksia Suomessa toimiville monikulttuurisille bändeille ja edistää kulttuurien välistä dialogia taiteellisen yhteistyön hengessä.  Sen lisäksi, että Afrojazz Clubilla tutustuu laadukkaaseen live-musiikkiin kansainvälisten kokoonpanojen esittämänä, se tarjoaa ajankohtaisia puheenvuoroja aktiivisten kansalaisten toimesta klubin arvojen (esim. yhdenvertaisuus, monikulttuurisuus, tasa-arvo, ympäristö, rauha) mukaisesti.

Asiapuheenvuoron Tampereen Klubilla settien välissä pitää muusikko-koreografi Menard Mponda, joka on Tampereella pidettävän Fest Afrika -tapahtuman taiteellinen johtaja ja tuottaja. 

Järjestäjätahoina toimivat Afrojazz Club / Afrowerk AG yhteistyössä Kulttuurikameleontit ry:n ja Tampereen Klubin kanssa. Tapahtumaa tukee Musiikin edistämissäätiö MES.

Jimi Tenor, laulu, tenorisaksofoni, huilu, koskettimet 
Charlotta Kerbs, laulu
Antero Priha, trumpetti, laulu 
Akim Color, congat, talking drum, laulu 
Julius Heikkilä, kitara 
Daniel Iiskola, basso 
Ilmari Heikinheimo, rummut 
Alvar Gullichsen, lyömäsoittimet, laulu

Ovet 20:00
Showtime 21:00

Liput 14,60 €

https://www.facebook.com/ AFROJAZZCLUB 
www.tullikamari.net 
http://www.facebook.com/ KlubiTampere 

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.