Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jazzia Ilosaaressa,Kerubi, joensuu30.9. Klo 19:00

Olavi Trio

Jean-Luc Capozzo

Joensuu Big Band

Lauri Porra Flyover Ensemble

keikka

JAZZIA ILOSAARESSA

Syyskauden suuri pääkonsertti – kolme huippuesiintyjää!

La 30.9. klo 19

Kerubin Sali
(Liput 25 €, jäsenet 20 €, opiskelijat 15 €, ennakko Levy-Eskot ja Tiketti)

JOENSUU BIG BAND
Vuonna 2016 perustettu Joensuu Big Band tarjoaa maukkaan kattauksen perinteistä swing- musiikkia Thad Jonesista aina Buddy Richin ohjelmistoon ja edelleen tunnetuimpiin suomalaisiin melodioihin. Jazzkerho -76:n 40-vuotisjuhlissakin muistettavan komeasti konsertoinutta orkesteria johtaa Jouni Arponen.


OLAVI TRIO & JEAN-LUC CAPPOZZO (Suomi/Ranska)
Olavi Louhivuori (rummut), Jari Olavi Hongisto (pasuuna) ja Teppo Olavi Hauta-aho ovat nuo kolme Olavia, joilla on jo yli 10 vuoden yhteinen taival vapaamman jazzilmaisun väkevinä, omintakeisina, sielukkaina ääninä. Nyt yhdessä ranskalaistrumpetisti Jean-Luc Cappozzon kanssa!

Ranskalaistrumpetisti Jean-Luc Cappozzo vierailee Suomessa 24.9.-1.10. ja soittaa 4 konserttia yhdessä Olavi Trion kanssa. Vapaat äänet -agentuurin järjestämä kiertue alkaa Helsingin Malmitalosta ja suuntaa sitten Viitasaarelle, Joensuuhun ja Loviisaan. Helsingissä huipputrumpetistia kuullaan myös Innanen-Kantonen-Riippa -trion kanssa jaZZanti-konsertissa 26.9.

Jean-Luc Cappozzo tunnetaan Euroopan jazzmaailmassa luovuudestaan ja vahvasta, vetovoimaisesta soundistaan sekä puhtaasta fraseerauksestaan. Hän on yksi tämän hetken merkittävimmistä trumpetisteista Ranskassa ja kuuluu myyttiseen Globe Untity Orchestraan. 

”Olavi Trion aineksia ovat Teppo Hauta-ahon ainutlaatuinen syvällisen basismin ja hervottoman huumorin yhdistelmä, Jari Hongiston hieno koloristisuus ja Olavi Louhivuoren loputon rytmillinen kekseliäisyys.” kirjoitti Pertti Ronkanen Keskisuomalaisessa. Nyt Olavi Trio lähtee yhteiselle runolliselle seikkailulle ranskalaisen vieraansa kanssa. Malmitalon Jazz n’ Jam -konserttia sunnuntaina 24.9. seuraavat esiintymiset Viitasaaren Miekkaniemessä 29.9., Jazzia Ilosaaressa -tapahtumassa Joensuussa 30.9. sekä Loviisan Keskus Centralenissa 1.10.

Olavi trio & Jean-Luc Cappozzo
Teppo Olavi Hauta-aho
kontrabasso
Jari Olavi Hongisto pasuuna
Niilo Olavi Louhivuori rummut
& Jean-Luc Cappozzo trumpetti


LAURI PORRA FLYOVER ENSEMBLE
Mestarillinen sähköbasisti ja maineikas säveltäjä Lauri Porra on pitkään vaikuttanut metalliyhtye Stratovariuksessa ja on soittanut myös mm. Emma Salokosken ja Ben Granfeltin yhtyeissä. Omia albumeja on syntynyt toistaiseksi kolme, uusimpana upea Flyover (Texicalli Records, 2015). Porra on musiikkialan moniosaaja, joka on säveltänyt kolmen sinfoniaorkesteriteoksen lisäksi paljon musiikkia elokuviin, tv-sarjoihin, teatteriin, mainoksiin ja radioon sekä toiminut myös opettajana Sibelius-Akatemiassa ja Metropolia ammattikorkeakoulussa.
Tässä nyt tarjolla vakuuttava viisikko Porran hienon musiikin tulkkina!

Lauri Porra Flyover Ensemble
Lauri Porra
basso

Mikko Kosonen kitara

Aki Rissanen kosketinsoittimet

Juho Viljanen vetopasuuna

Ville Pynssi rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa joensuu

Ei muita keikkoja.