Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti juhlakiertueella -Suomen Muusikkojen Liitto 100 vuotta!,Ilokivi, jyväskylä13.9. Klo 20:00

Turku Jazz Orchestra

Jyväskylä Big Band (www)

keikka

Turku Jazz Orchestran ja Johanna Förstin syyskuisella kiertueella juhlitaan 100-vuotiasta Suomen Muusikkojen Liittoa sekä big band -musiikkia kautta aikojen! Jokaisella kiertuepaikkakunnalla konsertti-illan Turku Jazz Orchestran kanssa jakaa paikallinen big band omalla ohjelmistollaan.

Aikataulu:
Klo 20 Jyväskylä Big Band & Henriika Steidel: Funky ABBA
Klo 21 Turku Jazz Orchestra & Johanna Försti: Lady Sings the Blues

JYVÄSKYLÄ BIG BAND

Voiko Abbaa todella räpätä? Illan avaa show Jyväskylä Big Bandin funky-tyyliin tulkitsemista ABBA-yhtyeen ikivihreistä. Kappaleiden uusien versioiden lisäksi, myös lavan rajoja koetellaan vierailevan kapellimestari Tapio Maunuvaaran johtaman, liki 20-päisen, orkesterin lisäksi solisti Henriika Steidelin, sekä kolmen taustalaulajan voimin. 

Jyväskylä Big Band (JBB) on valtakunnallisesti tunnettu orkesteri, joka voitti viime syksynä Suomen Big Band -mestaruuden (jaetulla 1. sijalla). JBB on tunnettu suomalaisen uuden musiikin tulkitsijana ja edistäjänä mutta seilaa suvereenisti myös big band– ja maailmanmusiikista salsaan ja souliin, kouluttaa ja keikkailee sekä kotimaassa että kansainvälisestikkin ja on kasvattanut ison määrän muusikkoja yli 30 vuoden aikana. Kapellimestari Ilkka Mäkitalo on luotsannut bändiä vuodesta 1995. 


TURKU JAZZ ORCHESTRA

Juhlakiertueella Turku Jazz Orchestran ja Johanna Förstin ohjelmistossa kuullaan tunnelmallinen “Lady Sings the Blues” -konserttikokonaisuus, joka koostuu jazz-, soul- ja blues-musiikin hurmaavista klassikoista. Suomen nimekkäimpiin jazzlaulajiin lukeutuva Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana.

Turku Jazz Orchestra (TJO) on keväällä 2012 perustettu 17-henkinen big band, jossa vaikuttaa yli 30 Turun seudulla toimivaa ammattimuusikkoa. 

KOKO KIERTUEAIKATAULU JA -PAIKKAKUNNAT

13.9. TJO & Jyväskylä big Band, Jyväskylä, Ilokivi
14.9. TJO & Fort Big Band, Vaasa, Ritz
15.9. TJO & Oulu All Star Big Band, Oulu, Pohjankartanon sali
16.9. Turku, Flame Jazz Cruise, Viking Grace

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.