Celebrating the Universal Music of Hermeto Pascoal,Haiharan kartano, tampere13.7. Klo 16:00

Mariana Zwarg Sexteto Universal

keikka

Nyt maailman parhaan kahvitarjoilun lisäksi Haiharassa luvassa Harvinaista MusiikkiHerkkua!!!

Torstai, 13.7.2017 klo 16-18

Mariana Zwarg Sexteto Universal "Celebrating the Universal Music of Hermeto Pascoal" on brasilialaisen musiikkinero Hermeto Pascoalin tribuutti. Se on kansainvälinen (BRA/DEN/FR/FIN) kokoonpano, jota johtaa Mariana Zwarg, Mestari Hermeton kummilapsi ja basistinsa Maestro Itiberê Zwargin tytär.

Musiikillisesti on kyse brasilialaisten musiikkityylien, maailmanmusiikin ja jazzin risteytyksestä. Tuloksena on tanssillista ja inspiroivan iloista musiikkimagiaa.

Yhtyeen kesän 2017 Euroopan kiertue alkaa Berliinistä ja saapuu Kööpenhaminan Jazz Festivalin kautta Suomeen. Suomen kiertueen ajankohta on 12.-24.7.2017.

Haiharan Kartanon idyllisessä miljöössä sisäpihan kauniilla terassilavalla Mariana Zwarg Sexteto Universal juhlistaa kansainvälisten muusikoiden ja kaikkien meidän ihanien ihmisten universaalia ystävyyttä. Luvassa on ainutlaatuisia hetkiä, musiikillisia ilotulituksia ja kenties myös yllätysvieraita nähdään "esiintymislavalla".

Tilaisuuteen on täysin vapaa pääsy. JOS/KUN juhlaväki inspiroituu niin saa laittaa esiintyjien hattuun pienen kontribuution, joka käytetään lyhentämättömänä ruokaan ja bensaan. Konsertin jälkeen Orkesteri antaa tilaa mahtavalle teatteriesitykseen, joka alkaa klo 19.

Soitto alkaa siis jo aikaisin klo 16 iltapäivällä ja loppuu viimeistään klo 18.

Tule siis aikaisin paikalle, nauti kahvit ja pullat Haiharan Kahvikamarissa ja virittäydy sitten musiikkimatkalle Mariana Zwarg Sexteto Universalin seurassa.

Suomen musiikkiväelle Mariana Zwarg on tullut tutuksi Helsingin Juhlaviikoilla 2015, hänen soittaessaan UMOn vieraana Mestari Hermeton, Maestro Itiberên, Aline Morenan ja Kontolan kanssa konsertoiden ja äänittäen levyn, joka ilmestyy tänä vuonna (Jos Luoja Suo!)

Kaikki siis Sydämellisesti Tervetuloa Haiharan to 13.7. klo 16!

Kokoonpano:
Mariana Zwarg (BRA) – sax, flutes (musical director)
Mette Nadja Hansen (DK) – vocals
Ricardo Sá Reston (BRA) – bass
TBA – drums/percussion
Sami Kontola (FIN) – percussion/drums
Joona Toivanen (FIN) – piano

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Sami Kontola, tuottaja
+358-45-139 8172 (WhatsApp) & sami.kontola@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/marianazwargsextetouniversal

Soundcloud: https://soundcloud.com/mariana-zwarg

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.