Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 26.2.

helsinki

Jazz’n Jam: Impulsion – Mika Kallio ja Satu Rinnetmäki,Malmitalo, helsinki26.2. Klo 17:00

keikka

Soolorumpalin ja tanssijan improvisoidun teoksen lähtökohtana ovat rytmin, äänen ja liikkeen monimuotoiset impulssit sekä niiden avulla luotavat vahvat jännitteet

Rummut ja erityisesti metallisoittimet tuottavat soidessaan voimakasta värähtelyä. Teos tutkii tämän värähtelyn ja tanssijan liike-energian vuorovaikutusta ja pyrkii saamaan nämä kaksi elementtiä resonoimaan vahvasti ja läsnäolevasti keskenään.
Mika Kallio on valmistunut Sibelius-Akatemian jazzosastolta musiikin maisteriksi vuonna 2002. Hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä vuonna 2008. Tänä syksynä julkaistavan Impulsion-soololevyn lisäksi Kalliota työllistävät tällä hetkellä mm. Mikko Innanen 10+, Teemu Viinikainen Trio, Pauli Lyytinen Magnetia -orkesteri ja Jussi Fredriksson Trio.

Satu Rinnetmäki on helsinkiläinen freelancetanssitaiteilija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta 2015. Rinnetmäki on esiintynyt useilla tanssifestivaaleilla Suomessa – mm. Kuopio tanssii ja soi, Täydenkuun tanssit, Savonlinnan balettijuhlat, Kaktus, UrbanApa ja Olohuone 306,4km2 Kaupunkifestivaali. Viimeisimpiä esityksiä ovat olleet tanssija Anni Puuperän kanssa tehdyt Trash Land ja POST POST NATURE.

Mika Kallio – rummut, kellot, gongit
Satu Rinnetmäki – tanssi

Liput 6,50  € 

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupiste


Kesto noin 1h, ei väliaikaa

Sarjan taiteellinen johtaja on Teppo Hauta-aho