Hietsu is Happening!,Hietsun palviljonki, helsinki20.12. Klo 19:00

keikka

Jouluisessa kitarakimarassa esiintymässä mm. Raoul Björkenheim, Sami Klemola ja Petri Kumela!

Hietsu is Happening! -tapahtuman joulukonsertissa 20.12. kitara saa pääroolin. Nykymusiikin ja jazzin ykkösnimien ohella illassa on luvassa myös yllätyksiä. Yli kaksi vuosikymmentä Suomen legendaarisimpiin jazzmuusikoihin lukeutuvan Raoul Björkenheimin soiton energia ja intensiteetti ovat vailla vertaansa. Soolona sekä yhdessä Sami Klemolan ja Petri Kumelan kanssa Hietsussa esiintyvä Björkenheim näyttää illan aikana kyntensä erityisesti blues-miehenä.

Mm. defunensemblestä tuttu säveltäjä-taiteilija Sami Klemola sekä Suomen ykköskitaristeihin kuuluva Petri Kumela toteuttavat "Zero Friction VIP" -teoksensa. Meksikossa 2012 ensiesityksensä saanut audiovisuaalinen teos liikkuu ääni-installaation ja konsertin rajamaastossa. 16 sesonginpunaista preparoitua ja moottoroitua akustista kitaraa luovat live-elektroniikan kanssa sointitilanteita, jotka vaihtelevat yksiäänisestä melodiasta valtaviin äänimassoihin. Luvassa on myös jouluyllätys!

Liput 15/10 € (eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat)

Kevään 2017 Happeningit julkistetaan alkuvuodesta.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Teemu Viinikainen III RytmihäiriöklubillaRavintola Juttutupa, helsinki21.12. Klo 21:00

Teemu Viinikainen III

keikka

Mestarikitaristi Teemu Viinikaisen uusi yhtye valloittaa Rytmihäiriöklubilla!

Teemu Viinikainen – kitara
Mikael Myrskog – kosketinsoittimet
Joonas Riippa – rummut

Vapaa pääsy!

Tuomo Prättälä Trio Feat. Timo LassyG Livelab, helsinki21.12. Klo 19:00

keikka

Tuomo Prättälä on artisti, jonka oma ääni ihastuttaa kontekstista riippumatta. Nyt Tuomo on koonnut loistavan jazztrion, joka saa vieraakseen kotimaisen jazz-skenen kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Timo Lassyn. Luvassa klassikkoja tyyliin Kurt Weill, Cole Porter, Rodgers & Hart, sekä myös ei-jazzillisia kappaleita uudelleen sovitettuna. Tuomon sanoin: "Sekä viihdettä että taidetta. Ja svengiä ja tunteita."

Tuomo Prättälä, laulu & piano / Ville Herrala, basso / Jaska Lukkarinen, rummut + Timo Lassy, saksofoni

Ovet klo 18
Showtime klo 19

Liput 23€