Sointi Jazz Orchestra: Tiernapojat,Savoy-teatteri, helsinki8.12. Klo 19:00

keikka

Suomalaisen musiikin päivänä 8.12. Sointi Jazz Orchestra tekee paluun Savoy-teatteriin! Luvassa on 18-henkisen ja neljän valovoimaisen laulusolistin esittämä monipuolinen kattaus suomalaista joulumusiikkia. Luvassa on ihastuttanut ja ylistetty uudelleensovitus perinteisestä Tiernapojat-kuvaelmasta, missä tuttuja tyyliteltyjä melodioita värittävät sävelletyt orkestraaliset välisoitot sekä huumaavat improvisaatiot. Väliajan jälkeen on luvassa myös kattaus juuri tätä konserttia varten sovitettuja joululauluklassikoita sekä uuttakin joulumusiikkia.

Syksystä 2013 lähtien Sointi Jazz Orchestra on toteuttanut uusia ja innostavia konserttikokonaisuuksia, joissa musiikki on yhtyeelle räätälöityä ja toteutus ensiluokkaisen tyylikäs. Luvassa on reipas ja monipuolinen konserttikattaus, jossa viimeistään joulumieli kohoaa.

Sointi Jazz Orchestra kapellimestarinaan Rasmus Soini
Laulajat: Kalle Ruusukallio (Herodes), Lauri Mikkola (Murjaanien kuningas), Juuso Waris (Knihti) sekä Minna Tuuliainen (Mänkki)

Tiernapoikien sovitus: Siiri Partanen ja Rasmus Soini
Kesto noin 1 h 50 min. sis. väliajan

Liput: 31/25/16,50 €

http://www.sointijazzorchestra.com/  

 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

We Jazz 2016: Jorma Tapio & KaskiKahvila Sävy, helsinki9.12. Klo 18:00

keikka

Aiemmin tänä vuonna huikean Ghatika-albuminsa julkaissut Jorma Tapio & Kaski on erittäin omaperäinen yhtye, jonka musiikkia kutsutaan yleensä ”free jazziksi”. Se ei kerro läheskään koko totuutta bändistä, jonka vaikutepaletti ja kyky muovata soundiaan on erittäin laaja.

Jorma Tapio, puhallinsoittimet / Ulf Krokfors, basso / Simo Laihonen, rummut

Liput: 18 / 12 €

We Jazz 2016: Mikko Innanen 10+Kino Andorra, helsinki9.12. Klo 19:00

keikka

Aina kun Mikko Innanen 10+ astuu lavalle, on luvassa spektaakkeli. Odotuksia nostaa tällä kertaa myös tuore EP-julkaisu Grotto X We Jazz -sarjassa. Juhlikaamme sitä näin. Hyvässä seurassa rajua jazzmusiikkia kuunnellen.

Mikko Innanen 10+:

Mikko Innanen, saksofonit / Jukka Eskola, trumpetti / Verneri Pohjola, trumpetti / Jussi Kannaste, saksofonit / Pauli Lyytinen, saksofonit / Jari Hongisto, pasuuna / Juho Viljanen, bassopasuuna / Seppo Kantonen, piano / Antti Lötjönen, basso / Ulf Krokfors, basso / Mika Kallio, rummut / Joonas Riippa, rummut

Liput: 25 / 19 €

We Jazz 2016: Dalindèo, Huntsville (NO), We Jazz DJsDubrovnik Lounge&Lobby, helsinki9.12. Klo 21:00

keikka

Dalindèo… Ihastuttava tuttavuus, joka ei koskaan petä ja ylittää itsensä aina – toisinaan hieman, toisinaan roimasti. Joka tapauksessa kyseessä on jälleen hikinen keikkailta slaavilaisten sielujen, Kalliosta kerättyjen tarinoiden ja rouhean meiningin parissa.

Illan avausesiintyjä Huntsville tulee Norjasta ja luultavasti monelle kuulijalle hieman puun takaa. Tämän ”norjalaisen puun” taakse kannattaa todellakin kurkistaa, sillä sieltä löytyy täysin omanlaisensa avantgardistinen kitaratrio.

Näiden lisäksi We Jazz DJs mestoilla levyineen.

Dalindèo:

Valtteri Pöyhönen, kitara / Petri Puolitaival, saksofoni / Jose Mäenpää, trumpetti / Pekka Lehti, basso / Jaska Lukkarinen, rummut / Rasmus Pailos, lyömäsoittimet

Huntsville:

Ivar Grydeland, kitara / Tonny Kluften, basso / Ingar Zach, rummut

Liput: 28 / 22 €