Vapaat äänet: AMOK AMOR,Laulumiestentalo, kotka4.12. Klo 18:00

Amok Amor (www)

keikka
AMOK AMOR: Jazzin seikkailijat Berliinistä ja New Yorkista saapuvat Kotkaan sunnuntaina 4.12.

Amok Amor tuo yhteen ruotsalais-saksalaisen Slavin-Eldh-Lillinger -trion ja amerikkalaistrumpetisti Peter Evansin. Yhtyettä kuullaan nyt ensimmäisen kerran Suomessa Vapaat äänet -kiertueella, joka poikkeaa Tampereelle lauantaina 3.12.  Konsertti Tullikamarin Klubilla lupaa kuumaa paahtoa ja yllättäviä käänteitä.

Berliiniläinen freejazz -trio Slavin-Eldh-Lillinger yhdistää voimansa amerikkalaisen trumpetistin ja musiikillisen uranuurtajan Peter Evansin kanssa ja saapuu konsertoimaan Suomeen mittavalle kiertueelle joulukuussa. Saksalaiset alttosaksofonisti Wanja Slavin ja rumpali Christian Lillinger sekä ruotsalaisbasisti Petter Eldh saivat maineikkaan amerikkalaisvahvistuksen seurakseen ensi kertaa elokuussa 2015 Itävallan Bezau Beatz -festivaalilla ja Amok Amor -nimeä kantava kokoonpano on sittemmin julkaissut debyyttialbumin ja kiertänyt esiintymässä ympäri Eurooppaa. Ruotsalais-saksalaisen Slavin-Eldh-Lillinger -trion nerokas soitto ihastutti suomalaisyleisöä vuonna 2013 yhtyeen esiintyessä Suomessa Pori Jazzin Ultra Music -konserttisarjassa, mutta Amok Amor nähdään nyt ensi kertaa Suomessa, kun yhtye esiintyy Vapaat äänet -agentuurin tuottamalla, Suomea ja Viroa kiertävällä kiertueella 1.–7.12. yhteensä 7 esiintymisen verran.

Kotka Jazz ryn:n järjestämä konsertti Laulumiestalossa on osaa Jazz Finland Live -hanketta.  Konsertti toteutetaan yhteistyössä  Goethe-Institut Finnlandin ja Vapaiden äänien kanssa.

AMOK AMOR
Peter Evans, trumpetti
Wanja Slavin, saksofoni
Petter Eldh, basso
Christian Lillinger, rummut

Liput 10 € / Kotka Jazzin jäsenet 8 € / opiskelijat 5 €

Laulumiestalo
Korkeavuorenkatu 11, 48100 Kotka

Lisätietoja:
Olli Andersen, Kotka Jazz ry / Jazz Finland Live
puh. 050 - 536 6141 /  olli.andersen@kymp.net

Keikat samana päivänä kaupungissa kotka

Ei muita keikkoja.