Turku Jazz Orchestra ja Turun filharmoninen orkesteri: Levynjulkaisukonsertti - Sulle salaisuuden kertoa mä voisin,Turun konserttitalo, turku25.11. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestra ja Turun filharmoninen orkesteri

Vellu Halkosalmi - kapellimestari

Johanna Iivanainen - laulu

Turku Jazz Orchestralla ja Turun filharmonisella orkesterilla on ollut ilo saattaa suursuosion saavuttanut suomalaisen elokuvamusiikin kokonaisuus levylle. Kokonaisuus kantaesitettiin toukokuussa 2015 loppuunmyydylle konserttitalolle ja hieno kokonaisuus levytettiin helmikuussa 2016 yhdessä Johanna Iivanaisen ja saksofonisti Jukka Perkon kanssa.

Tunnelmallisen levynjulkaisukonsertin johtaa kapellimestari Vellu Halkosalmi, joka on vastannut levyn sovituksista tiiminsä kanssa. Tarjolla on vanhoja ikimuistoisia hittejä ja unohdettuja helmiä jazzlaulaja Johanna Iivanaisen tulkitsemina! Mukana on myös uusia sovituksia klassikkokappaleista.

31 € / 26 € / 19 € / S-Etu 28 € (max 2 etua/kortti, ei bonusta)

Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynti ja Lippupiste (+ palvelumaksu)

S-Etu vain Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynnistä.

www.jazzcityturku.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Flame Jazz: Luca Aquino OverDOORS (IT)Jazzklubi Monk, turku25.11. Klo 21:30

keikka

Luca Aquino – trumpetti
Antonio Iasevoli – kitara
Dario Miranda – basso
Lele Tomasi – rummut

Perjantai-ilta Monkissa tarjoaa eteläeurooppalaista huippujazzia. Trumpetisti Luca Aquino on työskennellyt jazztähtien kuten Roy Hargroven, Paolo Fresun ja Nils Petter Molvaerin kanssa. Manu Katchén yhtyeessä hän nousi hiljattain lavalle itsensä Stingin kanssa! Kulttiyhtye The Doorsin musiikki oli Lucan uran alkutaipaleen suuria inspiraation lähteitä. Tribuutti legendaariselle rockbändille on italialaisen tuorein projekti, joka esitetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

www.jazzcityturku.fi

Liput 15 € / 10 €
8raita ja Tiketti (+ palvelumaksu)