Il Mondo di Karri: Her Blame,Cafe Carusel, helsinki23.11. Klo 19:00

keikka

Tämä bändi on syntynyt Italian Rietin kaupungissa. Omia sävellyksiään esittävän kvartetin musiikissa on läsnä originaalisuus; vaikutteita voi kuulla mm. Välimeren alueen musiikkikulttuurista. Italialaisia saksofonisti Renato Coluccia ja rumpali Angelo Di Verolia täydentävät chileläinen basisti Hernan Meza sekä suomalainen pianisti Karri Luhtala.

Renato Colucci - alttosaksofoni
Karri Luhtala - piano
Hernan Meza - basso
Angelo Di Veroli - rummut

https://youtu.be/2pgDXUXBhBw 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Jazzkitaristi Nobuki TakamenMalmitalo, helsinki24.11. Klo 19:00

keikka

Modernin newyorkilaisjazzin tulkki Nobuki Takamen on huippukitaristi, jonka musiikki on kaunista ja nautittavaa. Hän on syntynyt Hiroshimassa Japanissa, mutta on valloittanut soitollaan ryhmänsä kanssa New Yorkin lisäksi USA:ta laajemminkin sekä Kanadaa ja Eurooppaa. Vuodesta 2004 lähtien hän on vuosittain kiertänyt myös Japanissa. Meriittilistalle kuuluu sekä suuria kansainvälisiä festivaaleja että hämyisiä klubeja kuten Montreal International Jazz Festival, Rochester International Jazz Festival, Blue Note NY, Iridium Jazz Club, Blues Alley ja Smalls Jazz Club.

Nobuki Takamenin sävellyksissä on syvää tunnetta ja soitossa huomattavaa teknistä taitoa. Hänen viides albuminsa Solo Guitar ilmestyi joulukuussa 2014, se on hänen ensimmäinen soolokitara-albuminsa.

Nobuki Takamen – jazzkitara

Kokoonpanosta ei vielä tietoa.

Kesto noin 75 min, ei väliaikaa.

Liput 15 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Ticketmaster Suomi

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

Sibis Alumni Big Band feat Michael Formanek (US)Koko Jazz Club, helsinki24.11. Klo 19:00

Sibis Alumni Big Band feat Michael Formanek

keikka

Sibelius-Akatemian jazzosaston Alumni Big Band esittää kontrabasisti Michael Formanekin kanssa tämän sävellyksiä. Konsertti on Sibelius-Akatemian jazzaineryhmän ja Koko Jazz Clubin yhteistuotanto.