Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Helsinki-Cotonou Ensemble Album Release,Savoy-teatteri, helsinki5.11. Klo 19:00

keikka

Savoy-teatterissa juhlitaan pyhäinpäivän voodoo-bileitä, kun Helsinki-Cotonou Ensemble julkaisee kolmannen albuminsa "The Road Is Long - Live at Savoy Theatre" ja soittaa syksyn ainoan julkisen konserttinsa Helsingissä, Etnosoi! -festivaaleilla. 

Helsingistä Cotonouhun, Beniniin on yli 6000 kilometriä, ja sen jälkeen kun Helsinki-Cotonou Ensemble sai alkunsa 2012, on ehtinyt tapahtua paljon: Yhtye on julkaissut kaksi levyä ja keikkaillut Suomen ja Beninin lisäksi Keksi-Euroopan, Italian, muiden Pohjoismaiden sekä Kanadan festareilla. Nyt neljän vuoden ja tuhansien yhteisten kilometrien jälkeen Helsinki-Cotonou Ensemble kuulostaa paremmalta kuin koskaan aiemmin, ja on valmiina julkaisemaan ensimmäisen live-albuminsa, ja vieläpä odotetusti vinyylinä!

The Road Is Long – Live at Savoy Theatre nauhoitettiin Savoy-teatterissa viime uutenavuotena, yhtyeen palattua kahden viikon mittaiselta kiertueelta Beninistä. "Äänitys oli päällä sattumalta, ja tälläkertaa tarttui sopivassa suhteessa silkkaa daimondia ja mitäänpelkäämätöntä tekemisen meininkiä", kommentoi kitaristi Janne Halonen.

Liput: 33 / 27 / 10 €

 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

J & D: Reija Wäre & Tero SaartiKoko Jazz Club, helsinki5.11. Klo 20:00

Tero Saarti 4

keikka

Tanssitaiteilija Reija Wäre sähköistää ilman marraskuun Jazz&Dance- illassa. Hänen kanssaan improvisoi UMOsta tutun trumpetistin Tero Saartin johtama nelikko.  Reija Wäre on toiminut koreografina ja ohjaajana teatteriesityksissä, nykytanssiesityksissä ja tv- ja elokuvatuotannoissa. Maan kysytyimpiin teatterikoreografeihin kuuluva Reija on vieraillut koreografina Venäjällä, Ruotsissa, Puolassa ja jopa Kiinassa. Wäre muistetaan Dance-ohjelman koreografina ja vierailevana tuomarina sekä Uuden Musiikin Kilpailun show-ohjaajana.

Reija Wäre, tanssi
Wilma-Emilia Kuosa, tanssi
Tero Saarti, trumpetti
Arttu Takalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Mika Kallio, rummut

Iltaa emännöi jazztanssija Wilma-Emilia Kuosa.