Jazzkerho 40 v & Vapaat äänet 20 v: Andy Emler trio,Konservatorion konserttisali, joensuu2.11. Klo 19:00

Andy Emler trio (www)

Andy Emler (www)

Claude Tchamitchian (www)

Eric Echampard (www)

keikka

Säveltäjä-pianisti Andy Emler tuo ranskalaisen valopilkun suomalaiseen jazzsyksyyn loka-marraskuun vaihteessa.  Emlerin kovan luokan trio basisti Claude Tchamitchianin ja rumpali Eric Echampardin kanssa kuullaan ensimmäisen kerran Joensuussa keskivkkikkona 2.11. Konsertti Joensuun konservatoriossa juhlii Jazzkerhon 76 ry:n 40 vuotta sekä Vapaat äänet -agentuurin 20 vuotta.

Säveltäjä-pianisti Andy Emler kuuluu ranskalaisen jazzin kirkkaimpiin persoonallisuuksiin. Hän on vieraillut Suomessa useamman kerran viime kymmenen vuoden aikana.  Hänen valovoimainen trionsa basisti Claude Tchamitchianin ja rumpalin Eric Echampardin kanssa on ollut kiertueella vuosina 2007 ja 2009.  Emlerin johtama superorkesteri MegaOctet on hurmannut suomalaisen yleisön April Jazzin ja Tampere Jazz Happeningin esiintymisillään vuosina 2009 ja 2011. Andy Emler trio & Dave Liebman loistivat April Jazzissa 2013.

Andy Emler trion kolmas levy ”Sad and Beautiful” (La Buissonne, 2014) on saanut erinomaisia arvosteluja. Yhtyeen tiivistä ja samaan aikaan ilmavaa ilmaisua on kiitetty ranskalaisessa ja eurooppalaisessa mediassa.

Liput 20 € / jäsenet 15 € / opiskelijat 10 €

Joensuun konservatorio,  Rantakatu 31, 80100 Joensuu

Keikat samana päivänä kaupungissa joensuu

Ei muita keikkoja.