Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Raamit ruualle: RinneRadio,Uudenmaankatu 33, sisäpiha, helsinki9.9. Klo 19:00

keikka

Helsinki Design Weekin tapahtuma Raamit Ruualle ­– Frames for Food avaa ovet Punavuorelaiseen taitelijakotiin, jossa on kahden muotoilijan, Marianne Huotarin (Studio smoo) ja Leena Kouhian (Raaka Rå), suunnittelemien ja valmistamien astioiden myyntinäyttely.

Huotarin ja Kouhian kätten jäljet tekemissään saviastioissa ovat toistensa vastakohtia, ja ne luovat kattaukseen mielenkiintoisen vastakohtien jännitteen. Huotarin hienovaraisen hillityt, tarkasti viimeistellyt ja hiotut astiat sopivat hyvin Kouhian rohkean, rouhean ja orgaanisen muotoilun seuraan. Myyntinäyttelyssä nähdään molemmilta muotoilijoilta töitä, jotka ovat tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Myyntinäyttely on auki tiistaista perjantaihin, 6.9.–9.9. klo 14–18. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Näyttelypäivien iltoina koti muuntuu intiimiksi konserttisaliksi, missä RinneRadio-orkesteri soittaa herkullista musiikkia. Demmers Teehausin Kirsi Pullinen maistattaa erilaisia tee-juomia ja kertoo teen moninaisista käyttömahdollisuuksista niin juomana kuin ruuanlaiton raaka-aineenakin.

Sisäpihan loft-asunnon olohuoneeseen mahtuu kerrallaan 30 kuulijaa. Illan konsertin pääsymaksu on n. 30 €, ja liput myy Tiketti. Konsertit alkavat koko näyttelyn ajan ti 6.9.– pe 9.9. joka ilta klo 19.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.