Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

16:00 Aura Stage, Panimoravintola Koulun piha: Kasperi Sarikoski & Nuance 

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Artturi Rönkä – piano
Jere Haakana – kitara
Vesa Ojaniemi – basso
Jonatan Sarikoski – rummut

Kasperi Sarikoski on nuoren polven jazzpasunistien ylivertainen taituri. Hän onkin ottanut vahvasti paikkansa kotimaisten kärkiyhtyeiden kuten Ricky-Tick Big Bandin ja Teddy´s West Coastersin riveissä. Sarikosken oma Nuance-kokoonpano koostuu nuorista ilmaisuvoimaisista muusikoista. Yhtye sulauttaa jazzmusiikin elementtejä kiehtovalla tavalla nykyajan rytmeihin ja soundeihin. Vahvasti omia musiikillisia polkujaan kulkeva Nuance hämärtää genrerajoja ammentamalla jazzin lisäksi vaikutteita rock- ja popmusiikista.

17:30 Aura Stage, Panimoravintola Koulun piha: Turku Jazz Orchestra & Teemu Viinikainen: Tarantino!

Vellu Halkosalmi – kapellimestari ja sovitukset
Teemu Viinikainen – kitara

Säveltäjä-sovittaja Vellu Halkosalmi on räätälöinyt ohjaaja Quentin Tarantinon elokuvista konserttikokonaisuuden big bandille ja kitaravirtuoosi Teemu Viinikaiselle. Halkosalmi tuo kokonaisuudessa esiin sekä Tarantinon että Viinikaisen vahvuudet ja myös Viinikaisen omat suvereenit tulkintatavat. Sovituksissa on tasavahvasti edustettuna kolme Tarantinon elokuvissakin esiin tulevaa päälinjaa, joita kaikkia yhdistää 1960-luku: instrumentaali-surf, soul ja säveltäjä Ennio Morricone.

Turku Jazz Orchestra on keväällä 2012 perustettu 17 soittajasta koostuva big band, jossa vaikuttaa lähes 30 Turun seudulla toimivaa ammattimuusikkoa. Orkesterin taiteellisena johtajana ja kapellimestarina toimii Vellu Halkosalmi. Orkesteri on saavuttanut nopeasti ammattimaisen taiteellisen tason, ja esiintynyt haastavilla ohjelmistoilla lukuisten kotimaisten huippumuusikoiden, kuten Iiro Rantalan ja Jukka Perkon, Severi Pyysalon ja Aili Ikosenkanssa.

Päivälippu: 32,50 / 27,50 / 29 € S-Etu (+palvelumaksu 2,50 €)

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.