Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Il Mondo Di Karri with CLNB Quartet,Oluthuone Kaisla, helsinki30.4. Klo 20:00

ll Mondo di Karri on jazzpianisti Karri Luhtalan kehittämä kiertuekonsepti, joka tuottaa Suomeen vaihtuvia kansainvälisiä jazzkokoonpanoja. Muusikot tulevat yleisimmin Luhtalan opiskelumaasta, Italiasta, mutta yhtä lailla mistä tahansa muualta. Yhteinen nimittäjä on itse Luhtala, joka soittaa kokoonpanoissa koskettimia. Muutaman viime vuoden aikana Suomessa on Luhtalan tuottamana soittanut jo parisenkymmentä erilaista kokoonpanoa ja viitisenkymmentä muusikkoa. Luhtalaa onkin kutsuttu jazzin suurlähettilääksi, eikä suotta.

Roomalainen Carlo Conti on ehtinyt vierailla Suomessa jo aiemminkin. Persoonallinen Conti on perehtynyt modaaliseen jazzimprovisointiin esikuvanaan George Garzone, ja on loistava tulkitsija sekä improvisoija. Yhtyeen kontrabasisti ja rumpali kuuluvat Rooman kysytyimpiin jazzmuusikoihin. Kokoonpano soittaa omia sävellyksiä sekä jazzklassikoita.

Carlo Conti - alttosaksofoni
Karri Luhtala - piano
Stefano Nunzi - kontrabasso
Ermanno Baron - rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

ARRICONE BIG BANDKoko Jazz Club, helsinki30.4. Klo 21:00

Kivenkovia solisteja vilisevä Arricone Big Band saattaa vappuhatut vinoon. Kaupungin svengaavimmat vappubileet Koko Jazz Clubilla!

Vappuaattona kuultava kantaesityskonsertti kunnioittaa perinteikästä big band-musiikkia nykypäivän vivahtein. Sävellyksistä ja sovituksista vastaa Erno Tiittanen, jonka esikuvia big band-musiikin saralla ovat mm. Billy May, Kenny Wheeler, Thad Jones/Mel Lewis, Duke Ellington, Count Basie.

Teemu Mattssson - trumpetti
Mikko Koponen - trumpetti
Mikko Pettinen - trumpetti
Janne Toivonen - trumpetti
Kasperi Sarikoski - pasuuna
Heikki Tuhkanen - pasuuna
Jay Kortehisto - pasuuna
Mikko Sinivalo - pasuuna
Ari Jokelainen - saksofoni
William Suvanne - saksofoni
Roope Löflund - saksofoni
Ville Vannemaa - saksofoni
Pasi Lackman - saksofoni
Teemu Eronen - rummut
Teemu Viinikainen - kitara
Timo Tuppurainen - basso
Jari Kanninen - piano

säveltäjä/sovittaja/kapellimestari: Erno Tiittanen

 

Liput 25/20 €
Ovet auki klo 20.