Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: Varre Vartiainen: Music of Mike Stern, Jarno Kukkola Quartet,Soko Hotel Tapiola Garden, espoo15.4. Klo 18:00

Varre Vartiainen: Music of Mike Stern

keikka

18:00 | Ebeli Show: Jarno Kukkola Quartet
19:00 | Varre Vartiainen: Music of Mike Stern

Loppuillassa lava on vapaa spontaaneille jamisessioille!

Varre Vartiainen: Music of Mike Stern

Mike Sternin soolodebyyttilevy Upside Downside ilmestyi vuonna 1986 ja täyttää 30 vuotta tänä vuonna. Debyyttievy oli Sternille näytönpaikka ja viimeinen läpimurto suuren yleisön tietoisuuteen. Samalla se oli lähtölaukaus kansainväliselle soolouralle, joka jatkuu elinvoimaisena edelleen. arre Vartiainen yhtyeineen tarjoaa läpileikkauksen Sternin sävellyksistä miehen soolouran kolmelta vuosikymmeneltä. Saksofonisti Joonatan Rautio ja rumpali Jussi Lehtonen esiintyivät Mike Sternin yhtyeessä Sibelius-Akatemian DIG-festivaaleilla vuonna 2014. Orkesterista löytyy siis ensikäden tietoa Sternin taiteesta ja työskentelytavasta. Luvassa on letkeä ilta svengaavan musiikin parissa, unohtamatta vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Varre Vartiainen: kitara
Joonatan Rautio: saksofoni
Timo Hirvonen: basso
Jussi lehtonen: rummut

Ebeli Show: Jarno Kukkola Quartet

Jarno Kukkola: piano
Toni Punkari: tenorisaksofoni
Esko Järnfors: sähköbasso
Miska Simanainen: rummut

April Jazz -festivaalin jameista tuttu esiintymispaikka Tapiola Garden on muokattu jazzklubille sopivaan tyyliin. Aulabaarin loungessa on mukavaa viettää iltaa rennosti seurustellen ja klubilla voi myös nauttia illallisen livemusiikin lomassa varaamalla pöydän etukäteen Grill it! -ravintolasta.

Liput ovelta 10 € | Lippupisteen ennakkoliput 12,50 € | Tapahtuma on ikärajaton.

Järjestäjä: Espoo Big Band ry.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.