Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana,Kulttuuritehdas Korjaamo, helsinki19.3. Klo 19:00

Ricky-Tick Big Band

Julkinen Sana

keikka

Suomen kovimmista nuorista jazzmuusikoista sekä kolmesta pitkän linjan räppäristä koostuva Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana kokoaa yhteen kotimaisen jazzin ja räpin huippunimet yhteensä 20-henkisen kokoonpanon esittämäksi spektaakkeliksi.

RTBB:n kapellimestari Valtteri Laurell Pöyhösen sävellykset pohjaavat Duke Ellingtonin myöhäistuotannon ja Buddy Rich Big Bandin 60-luvun energiseen soundiin, unohtamatta RTBB:n ensilevyn juurevaa big band -estetiikkaa. Räppäreiden ilmaisu puolestaan nojaa vahvasti old school -henkiseen vuorotteluun, ja valtaosa levyn lyriikoista on syntynyt Palefacen, Redraman ja Tommy Lindgrenin yhteisissä kirjoitussessioissa.

Debyyttialbumi Burnaa julkaistiin 10.5.2013. Yksitoista biisiä sisältävä pitkäsoitto on kansainvälisestikin arvioituna täysin poikkeuksellinen yhdistelmä räppiä ja vauhdikasta big band –jazzia. Vanha ja uusi, perinteinen ja moderni kohtaavat tällä täysverisellä jazzlevyllä ennenkuulemattomalla tavalla.

Sen jälkeen tukun hurmoksellisia livekeikkoja niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin suurilla festivaalilavoillakin tehnyt yhtye teki näyttävän paluun syksyllä 2015 julkaisemalla toisen albuminsa Korottaa Panoksii. Levyjulkkareita juhlittiin lokakuussa kahdella Kultsan konsertilla ja kokoonpano saapuu nyt intiimille klubi-keikalle Korjaamon vaunusaliin.

Liput 34,50 / 31,50 €
Ovet 17.30
Showtime 19.00
K-18

http://www.julkinensana.fi/

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.