Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 11.3.

helsinki

Quietly into the Night,Malmitalo, helsinki11.3. Klo 19:00

keikka

Mielenkiintoisesti poikkitaiteellinen esitys yhdistelee mykkäfilmiä, kerrottua tarinaa ja pianomusiikkia perustuen suomalaistuneen brittitaiteilija Leighton Richard Phoenixin viidennen studioalbumin kappaleisiin. Kun mykkäfilmit pyörivät taustalla, Phoenix soittaa pianoa ja kertoo englanniksi tarinaa miehestä, joka tutkailee menneisyyttään viimeisinä hetkinään maan päällä. Jotkin tarinoista ja lyhytelokuvista ovat melko rujoja, joten esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille.

Kesto 1 h 20 min, ei väliaikaa

Liput 12/10 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1

www.malmitalo.fi

oulu

Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana (K18),Areena Oulu, Terminaali, oulu11.3. Klo 21:00

keikka

Vuonna 2013 kiitellyn Burnaa-albumin julkaissut ja sen jälkeen tukun hurmoksellisia livekeikkoja niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin isoilla festarilavoilla tehnyt Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana palaa kehiin toisen levyn myötä. Suomen kovimmista nuorista jazzmuusikoista sekä kolmesta pitkän linjan räppäristä koostuva Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana kokoaa yhteen kotimaisen jazzin ja räpin huippunimet yli 20-henkisen kokoonpanon esittämäksi spektaakkeliksi. ”Korottaa panoksii” -levy julkaistiin lokakuussa 2015 kahden konsertin voimin Kulttuuritalolla Helsingissä.

We Jazz DJ Matti Nives johdattaa yleisön tunnelmaan klo 20 alkaen.

liput 32/27 €, ovelta 36 €

turku

Soul & Jazz Night: Turku Jazz Orchestra feat. Timo Lassy,Börs Night Club, turku11.3. Klo 22:00

keikka

Turku Jazz Orchestra tarjoilee perjantai-illan klubitunnelmissa Suomen ykköskaartiin lukeutuvan saksofonisti Timo Lassyn kanssa kokonaisvaltaisen soul- & jazzelämyksen.

Luvassa on vastustamatonta energiaa sekä kerrassaan tyylikästä soittoa. Ilta sisältää Lassyn omaa tuotantoa sekä klassikoita mm. Stanley Turrentinen ja King Curtisin ohjelmistoista.

Illan kesto noin 1,5 h. Ovet avataan klo 21.