April Jazz Club: Mikko Pettinen & Happy People Combo,Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo4.3. Klo 18:00

Mikko Pettinen & Happy People Combo

keikka

April Jazz Club

18:00: Ebeli Show
19:00: Mikko Pettinen & Happy People Combo

Liput 10 € | Tapahtuma on ikärajaton

Trumpetisti-laulaja-kosketinsoittaja-säveltäjä Mikko Pettisen yhtye Happy People Combo on soulia, funkkia, jazzia, poppia ja gospelia yhdistelevä energinen huippukokoonpano, joka soittaa pääasiassa Mikon sävellyksiä. Combossa on runsaasti soolotilaa ja vapauksia sovituksissa. Hengästyttävä energia, positiivinen asenne ja virtuoottinen ammattitaito ovat tämän yhtyeen leipälajeja.

Mikko Pettinen organisoi loppusyksyllä 2015 Happy People –bändinsä kanssa studiolive –session, jonka aikana äänitettiin ja videokuvattiin samanaikaisesti 8 uutta kappaletta studioyleisön edessä. Sessioiden ensimmäinen video Happy People Theme (Everybody Get Up) julkaistiin joulukuussa 2015 ja siitä tuli some–hitti: videolla on valtavasti jakajia ja sitä on katsottu yli 3000 kertaa.

April Jazz Club järjestetään ensimmäisenä toimintavuotena 20 kertaa, aina perjantaisin. Klubi-illat alkavat jo klo 18 Espoon musiikkiopiston pop-jazzlinja Ebelin opiskelijoiden yhtyeiden esityksillä. Pääesiintyjinä nähdään kotimaisen jazzin kärkinimiä. Loppuillan lava on vapaa spontaaneille jamisessioille. Lippuja myydään ovelta ja klubilla voi myös nauttia illallisen varaamalla pöydän etukäteen suoraan Grill it Tapiola Garden, Espoo -ravintolasta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ei muita keikkoja.