Sibafest: Jazzia johtamiseen,Musiikkitalo, Alalämpiö, helsinki3.2. Klo 16:30

keikka

Sibafestin iltapäiväohjelmaa.

Mitä yhteistä on johtamisella ja jazzyhtyeellä? Sibelius-Akatemiassa Arts management -oppiaineen lehtorina toimiva, Svenska Handelshögskolanin apulaisprofessori Patrick Furu luennoi jazzista johtamisessa. Furu on kehittänyt jazzyhtyeiden avulla johtamista ympäri maailmaa Singaporesta New Yorkiin ja Moskovasta Rukalle. Kun tiimi toimii kuin jazzyhtye, se voi päästä ennennäkemättömän hienoihin tuloksiin! Soivaa materiaalia luennolla tarjoaa oikea jazzyhtye.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Lounaskonsertti: UMO & Ellingtonin aurinkokunta (vapaa pääsy)Savoy-teatteri, helsinki3.2. Klo 12:00

keikka

UMOn, Savoy-teatterin ja Ravintola Preston yhteisesti toteuttamassa lounaskonsertissa paneudutaan big band -jazzin klassikoihin.

Jazzorkesterihistorian keskeisin säveltäjä Duke Ellington lämmittää ja valaisee musiikinystäviä väsymättä. Ellingtonin ja hänen nerokkaan sävellyskumppaninsa Billy Strayhornin verraton tuotanto säteilee laajalla spektrillä UMOn konsertissa, jossa kuullaan paitsi klassikkoja myös joitakin harvemmin kuultuja teoksia.

Orkesteria johtaa Jouni Järvelä.

Konsertin pituus n. 60 min, ei väliaikaa. Voit nauttia lounaan Ravintola Prestossa joko ennen tai jälkeen konsertin, klo 11-12 tai 13-14. VAPAA PÄÄSY! 

Rytmihäiriöklubi: Mikko Pettinen Happy People ComboRavintola Juttutupa, helsinki3.2. Klo 21:00

keikka

Mikko Pettinen – laulu, sähköpiano, trumpetti
William Suvanne – saksofonit
Janne Halonen – kitara, laulu
Sampo Tiittanen – basso
Jonatan Sarikoski – rummut