Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sinatra 100: Jyväskylä Big Band feat. Osmo Ikonen,Poppari, jyväskylä12.12. Klo 18:00

Jyväskylä Big Band (www)

keikka

Jyväskylä Big Band järjestää Frank Sinatran 100 -vuotissyntymäpäivänä konsertin Popparissa 12.12.2015 klo 18:00. Konsertin johtaa Ilkka Mäkitalo. Sinatran saappaisiin astuu huikea Osmo Ikonen. Ikosen naissolistipariksi nousee JBB:n pasuunasektiostakin tuttu Henriika Steidel-Luoto.

Luvassa on svengaavaa tunnelmointia cocktail-henkisessä alkuillan konsertissa. Sinatran klassikot pääsevät oikeuksiinsa perinteisinä big band -sovituksina. Kappaleina kuullaan niin lennokkaita, svengaavia ja tunnelmallisia versioita kaikkien tuntemista kappaleista, kuten "Come Fly With Me", "Fly Me to The Moon", "I've got you under my skin", "My Way" ja "New York New York".

Suomen monipuolisimpiin muusikoihin lukeutuva Osmo Ikonen on todellinen multitalentti. Tänä syksynä uuden EP:nsä julkaissut Korpilahdelta lähtöisin oleva laulaja/tuottaja myös soittaa useita eri instrumentteja ja ollut mukana tuottamassa ja kirjoittamassa kappaleita muun muassa Anna Abreulle, Cheekille, Elastiselle, ja Sunrise Avenuelle.

Oman soolouran lisäksi Ikonen tunnetaan muun muassa supersuosituista SuomiLOVE- ja Voice of Finland -tv-ohjelmista. TV-ohjelmien lisäksi hän soittaa myös selloa Jazz Emmalla palkitussa Oddarrang-yhtyeessä, bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsin riveissä ja kiertää maailmaa Sunrise Avenuen kosketinsoittajana.

Liput: 15/10€
Ennakkoliput Popparista

http://www.osmoikonen.com/
https://www.facebook.com/JyvaskylaBigBand
http://ravintolapoppari.fi/

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.