Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Papa Albert Jazz Club,Papa Albert, helsinki30.10. Klo 20:00

keikka

Papa Albert Jazz Club

Palkittu jazztrumpetisti, sielukas laulaja Mikko Pettinen esiintyy Papa Albert Jazz Clubin solistivieraana 30.10.2015.

Mikko Pettinen - trumpetti ja laulu
Lassi Kouvo - piano

Albertinkatu 30. Keikka alkaa klo 20.
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

KYN Goes HassinenKoko Jazz Club, helsinki30.10. Klo 19:00

keikka

Lokakuun lopulla Koko Jazz Clubilla koetaan ainutlaatuinen naiskuoron ja jazzbändin kohtaaminen, kun KYN esittää keväällä Teosto-palkinnon saaneen Mikko Hassisen säveltämää ja sovittamaa musiikkia yhdessä Manuel Dunkelin, Ville Herralan ja Mikko Hassisen kanssa. Konsertissa yhtye ei säestä kuoroa, vaan kuoro liittyy siihen yhdeksi sen jäseneksi. Teokset rakentuvat vahvasti myös kuoron ja yhtyeen, erityisesti soolosaksofonin, vuoropuhelulle.

Suomen kuorokärkeen kuuluva KYN on kunnianhimoinen ja taitava kuoromusiikin uudistaja. Kuoro on profiloitunut jazzin tulkitsijana. Viime vuosina KYN on luonut tilausteoksin uudenlaisen genren, etnisen jazzin. Siinä kansanperinteemme melodiset ainekset ja tekstit sekä nykyrunous yhdistyvät jazzrytmiikkaan ja -harmoniaan. KYN:n ja Mikko Hassisen vuonna 2012 alkanut yhteistyö jatkuu KYN:n ensi vuonna julkaistavalla levyllä.

Naiskuoro KYN, johtaa Kaija Viitasalo
Manuel Dunkel, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Mikko Hassinen, rummut

Konsertin alustaa Koko Jazz Clubin uusi Puhetta musiikista-sarja. Klo 19.00 Mikko Hassinen ja Kaija Viitasalo kertovat konsertin taustoista ja keskustelevat jazzmusiikin säveltämisestä kuorolle sekä kuoron mahdollisuuksista esittää jazzia. Ovet avautuvat klo 18.00.

Liput 15/10 €