Tiistai 22.9.

helsinki

Oddarrang: Laboratory,Lavaklubi, helsinki22.9. Klo 19:00

keikka

Palkitun jazzyhtye Oddarrangin uusi klubisarja Laboratory tuo kauan odotettua jatkoa ylistetylle In Cinema -klubille.
Nimensä mukaisesti Laboratory-klubeilla yhtye kokeilee, testaa ja kehittää uusia ideoitaan yhdessä yleisön kanssa. Konsertit nojaavat sävelletyn musiikin lisäksi vahvasti improvisaatioon.

Oddarrang on rumpali ja säveltäjä Olavi Louhivuoren perustama kokeellinen jazzyhtye. Bändi sulauttaa yhteen vaikutteita jazzista, klassisesta musiikista, maailmanmusiikista ja postmodernista rockista, mitä voisi verrata islantilaisten muusikoiden, kuten Björkin ja Sigur Rósin, tyylikkääseen, mutta herkkään ilmaisuun.

Oddarrangin debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2007 ja se voitti samana vuonna Emma-palkinnon Vuoden parhaana jazzalbumina. Uuden levy-yhtiönsä, brittiläisen Edition Recordsin siivittämänä Oddarrang julkaisi kolmannen In Cinema -albuminsa 2013. Levyn musiikki perustuu neljään Lavaklubilla In Cinema -klubeilla esitettyihin lyhytelokuviin. Marlbank-sivusto valitsi “In Cinema” albumin vuoden Eurooppalaiseksi jazz-levyksi. Edition Records aikoo julkaista myös Laboratory-klubeilla syntyneestä materiaalista levyn.

Olavi Louhivuori, rummut, koskettimet
Ilmari Pohjola, pasuuna, koskettimet
Lasse Sakara, kitara
Lasse Lindgren, basso
Anni Elif Egecioglu sello, laulu, koskettimet

Syksyn klubi-illat 22.9. / 28.10. / 16.12.