Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Adele Sauros -klubi: Katu Kaiku feat. Seppo Kantonen,Kapsäkki, helsinki12.9. Klo 21:00

keikka

Katu Kaiku yhtyeen eloisa musiikki muodostuu, kun erilaiset musiikilliset näkemykset törmäävät rajusti ja luovat yhteisen tilan, joka on avoin muusikoiden vapaille tulkinnoille. Saksofonitaiteilija Adele Sauroksen itsevarma ääni inspiroi energistä rumpalia Erik Heikkistä luomaan tekstuureja, joita kontrabasisti Mikael Saastamoinen värittää ja venyttää.

Katu Kaiku syntyi kesällä 2013, kun kolme nuorta muusikkoa kantoi soittimensa ensimmäistä kertaa yhdessä Kaisaniemen puistoon. Kadulla löytynyt keskinäinen luottamus innosti kokeilemaan muutakin kuin jazzstandardeja, ja kesän päätyttyä yhtye jatkoi sisätiloissa keskittyen omaan materiaaliin ja yhteisen vapaan ilmaisun etsimiseen.

Young Nordic Jazz Comets 2015 voittaja Katu Kaikun ilmaisu sisältää vaikutteita bebopista, free jazzista, populaarimusiikista ja vuodenajoista. Katu Kaiku on soittanut kaduilla, klubeilla ja festareilla pääasiassa itsenään, mutta on tehnyt myös yhteistyötä suomalaisten jazztaitelijoiden, kuten Verneri Pohjolan ja Teemu Viinikaisen kanssa.

Adele Sauros - saksofonit
Erik Heikkinen - rummut
Mikael Saastamoinen - kontrabasso

feat. Seppo Kantonen

Liput 10 €

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.