Siirry pääsisältöön

Torstai 10.9.

espoo

Strandberg Project 20-v featuring Dominique Di Piazza,Sellosali, espoo10.9. Klo 19:00

Strandberg Project (www)

keikka

Dominique Di Piazza on innovatiivinen ranskalaisbasisti, joka tuli maailman tietoisuuteen John McLaughlinin triosta1991-1992 soitettuaan yli 300 konserttia yhdessä sekä levytettyään menestyksekkään "Que Alegrian" -levyn. Piazza soitti myös McLaughlingin kanssa 2010 kiertueella, josta on julkaistu DVD "Live in Belgrad".

Strandberg Project on ollut toiminnassa 20 vuotta ja luonnut yhteistyötä muusikkoystävien kanssa ympäri maailmaa, eri kulttuureista ja eri musiikkigenreistä. Yhtyeessä ovat vierailleet muun muassa Mikinori Fujiwara (Japani), Dominique Di Piazza (Ranska), Mel Gaynor (Englanti), Paul Jackson (U.S.A), James LoMenzo (U.S.A), Quagero "Bassninja" Imizawa (Japani), Etienne Mbappe (Kamerun), Michael Manring (U.S.A), Armand Sabal-Lecco (Kamerun) sekä Verneri Pohjola & Esa Kotilainen (Suomi). Tarkoitus on että jokainen konsertti on yllätyksellinen! Musiikki liikkuu progressiivisen musiikin sekä Jazzin välimaastossa missä improvisoinnilla on runsaasti tilaa!

Liput alkaen 14,50 €, Lippupiste. Ovelta 15 €
Naulakkomaksu 2 €

helsinki

Mirja Mäkelä Trio levyjulkaisukonsertti,Koko Jazz Club, helsinki10.9. Klo 21:00

keikka

Mirja Mäkelä Trio julkaisee uuden levyn ”Nautin salaa – My Hidden Joys” Koko Jazz Clubilla torstaina 10.9. klo 21! Levyllä on uusia sävellyksiä suomalaisiin runoihin sekä englanninkielisiä omia ja lainakappaleita.

Trio on perustettu vuonna 2006, ja se on esiintynyt runsaasti ympäri Suomea sekä vieraillut Tukholmassa asti. Vuonna 2008 se julkaisi kiitellyn ”Runoisa” -levyn, joka saa nyt jatkoa hieman vapaammalla otteella, trio-kokoonpanon joustavuutta mainiosti hyödyntäen. Mirja Mäkelä tunnetaan vahvana ja persoonallisena solistina, joka on johtanut omia bändejään jo parisenkymmentä vuotta. Nykyisen trion saumattoman yhteismusisoinnin takaavat huippusoittajat Teemu Viinikainen ja Juho Kivivuori, ja yhdessä Mirja Mäkelä Trio venyy herkimmistä sävyistä aina riehakkaaseen improvisaatioon asti.

Mirja Mäkelä laulu
Teemu Viinikainen kitara
Juho Kivivuori basso

Liput 15 / 10 €