Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Viapori Jazz 2015: Mikko Sarvanne Hip Company & Jussi Pelkonen,Tenalji von Fersen, helsinki29.8. Klo 18:00

keikka

Mikko Sarvanne Hip Company on uuden sukupolven raivokkaasti svengaava jazzyhtye! Big bandia pienempi kokoonpano mahdollistaa musiikillisen vapauden ja muusikoiden persoonallisen panoksen kuulumisen tekstuurissa.

Sarvanteen sävellyksien ja Jussi Pelkosen lausumien säkeiden vuoropuhelu osoittaa myös kuinka jazzin perinteestä voi vielä löytää uusia, ajankohtaisia kuulokulmia. Tervetuloa kuuntelemaan jazzin suomalaista tulevaisuutta!

25 € | K18

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Viapori Jazz 2015: Perko, Perkola - Kosminen kohtaaminenRuutikellari, Suomenlinna, helsinki29.8. Klo 14:00

keikka

Tämän kolmen eri maailmoista ponnistavan taiteilijan konsertin ohjelma rakentuu jazzevergreenien varaan. Mikko Perkolan kaihoisa laulu kuorii ylimääräisen sokerikuorrutuksen näistä rakastetuista sävelmistä, jotka saavat mausteensa vuosisatojen väripaleteista gamban barokkisen sonoriteetin sekoittuessa sähköistettyihin äänimaailmoihin. Viapori Jazzille tyypilliseen tapaan emme voi välttyä yllätyksiltä tässäkään konsertissa.

Jukka Perko – saksofonit
Mikko Perkola – viola da gamba, laulu
Samuli Kosminen – efektit

25 €

Viapori Jazz 2015: RumpunovellejaLentokonetehdas, Suomenlinna, helsinki29.8. Klo 16:00

keikka

Herman Hessen teksteihin perustuva lausuntatilaisuus. Hmm, jazzfestivaaleilla?

Hessen teksteihin perustuva lausuntatilaisuus, jossa lausujana rap-artisti Tommy Lindgren. Hmm, joo, kirjallisuusfestivaaleilla.

Hessen teksteihin perustuva lausuntatilaisuus, jossa lausujana Tommy Lindgren ja muusikkoina Teppo Mäkynen ja Jussi Kannaste. Kyllä! Voimakolmikkomme etsiessä omaa polkuaan Hessen mystisessä kauneutta ja suuruutta ylistävässä maailmankaikkeudessa luvassa on ulottuvuuksia, joihin ei löydä kuin eksymällä.

Teppo Mäkynen – rummut
Jussi Kannaste – saksofonit
Tommy Lindgren – lausunta

25 €

Viapori Jazz 2015: Timo Lassy & Higher GroundSuomenlinnan kirkko, helsinki29.8. Klo 20:00

keikka

Nousu korkeampiin sfääreihin on luvassa, kun Timo Lassy ja gospel-kuoro Higher Ground astuvat estradille Viapori Jazzin lauantai-illassa! Jos janoat vauhdikasta afroamerikkalaista veisuuta ja vapautunutta hengellistä meininkiä, tule konserttiin Suomenlinnan kirkon holvien huomaan. Ja varaudu siihen, että poistut paikalta täysin sydämin, ainutlaatuisen musiikillisen kokemuksen ylevöittämänä.

25 €

Viapori Jazz 2015: Hemma beastTenalji von Fersen, helsinki29.8. Klo 22:00

keikka

Hemma Beast meuhkaa tutun valloittavaan tapaansa Viapori Jazzin päätöskonsertissa. Yllättävän moni tänä vuonna juhlavuottaan viettävä taiteilija on päättänyt osallistua näihin kinkereihin vaivojaan säästelemättä, haudan takaa. Kortensa kekoon kantavat mm. Janne S., Akseli G-K, Lady Day, Frankie boy, Topi K. ja Virran Ola. Älä missaa tätä sekametelisoppaa!

Marzi Nyman – laulu, kitara
Jarmo Saari – laulu, kitara
Lenni-Kalle Taipale – laulu, piano
Sami Pitkämö – laulu, kitara
Zarkus Poussa – laulu, rummut
Timo Tuppurainen – laulu, basso
Tatu Ferchen – laulu, lyömäsoittimet

25 € | K18