Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Big Band Reunion Jazz Festival 2015: Kevättanssiaiset,Hotelli Kuninkaantie, espoo22.5. Klo 19:00

Ogeli Big Band (www)

PPO WindBand (www)

keikka

Pian on taas aika kaivaa keväiset leningit kaapeista, kiillottaa tanssikengät sekä silittää tanssipaidat. Ogeli Big Band ja PPO WindBand -puhallinorkesteri järjestävät nimittäin yhteistyössä iloiset kevättanssiaiset Espoossa Hotelli Kuninkaantiellä.

Soitto alkaa klo 19, ja luvassa on tanssittavaa musiikkia moneen makuun valsseista tangoihin, lattareihin, swingiin ja rockiin. Hotelli Kuninkaantie tarjoaa tilaisuudelle upean salin sekä ravintolan A-oikeuksineen.  Tule parisi kanssa tai ilman – takaamme hyvän meiningin! Hotelli Kuninkaantie sijaitsee Espoon keskuksessa tuomiokirkkoa vastapäätä aivan Espoon rautatieaseman tuntumassa osoitteessa Lakelankatu 1. Tule aloittamaan kevät tanssimalla isojen orkesterien tahdissa!

Liput 15 € ovelta ja 10 € ennakkoon orkesterilaisilta.

Reijo Kettunen, laulu Liisa Lipas, orkesterinjohto

Tiedustelut: Lauri Lipasti, lauri.lipasti(at)dlc.fi

Ogeli Big Band www.ogelibigband.fi

PPO WindBand www.ppo-windband.fi

Tilaisuuden järjestävät Ogeli Big Band ja PPO WindBand. Se on osa Big Band Reunion Jazz Festivalia 22.-23.5.2015. Festari tarjoaa kaksi päivää jazzia ja tanssia swingin tahtiin, musiikista vastaa kymmenen big bandia.

https://www.facebook.com/bigbandreunionjazzfestival

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Ville Luukkonen feat. Mikael Jakobsson & Teemu ÅkerblomRavintola Haikaranpesä, espoo22.5. Klo 19:00

Jazz & Dinner -klubi ravintola Haikaranpesässä joka perjantai. Ovet aukeavat klo 18.00 ja bändi aloittaa klo 19.00. Tervetuloa nauttimaan erinomaisesta ruoasta ja korkeatasoisesta livemusiikista Haukilahden vesitornin upeissa maisemissa!

Lavalla Ville Luukkonen, Teemu Åkerblom ja Mikael Jakobsson.