"Sulle salaisuuden kertoa mä voisin": Turku Jazz Orchestra & Turun filharmoninen orkesteri feat. Johanna Iivanainen,Turun konserttitalo, turku7.5. Klo 19:00

Turku Jazz Orchestra

Turun filharmoninen orkesteri (www)

keikka

"Sulle salaisuuden kertoa mä voisin"

Turku Jazz Orchestra & Turun filharmoninen orkesteri feat. Johanna Iivanainen.

Turun filharmoninen orkesteri ja Turku Jazz Orchestra jatkavat vuonna 2014 alkanutta yhteistyötä "Sulle salaisuuden kertoa mä voisin" -konsertissa torstaina 7.5. Turun konserttitalolla. Konsertissa suurorkesteri esittää tuoreita jazzsovituksia suomalaisista elokuvamusiikkiklassikoista.

Konsertin ohjelmistoon kuuluvat elokuvasävellykset on sovittanut konsertin kapellimestarina toimiva Vellu Halkosalmi, joka on myös Turku Jazz Orchestran taiteellinen johtaja ja kansainvälisesti tunnettu säveltäjä. Sinfoniaorkesterille ja big bandille sovitettujen kappaleiden seasta löytyy sekä vanhoja hittejä että unohdettuja helmiä eilispäivän suosikkielokuvista, kuten Katariina ja Munkkiniemen kreivi, Käpy selän alla ja Pekka Puupää kesälaitumilla. Myös musiikkipedagogina tunnetun Halkosalmen lisäksi sovittajatiimissä ovat vaikuttaneet Artturi Rönkä, Ville Vannemaa ja Tero Lindberg.

"Sulle salaisuuden kertoa mä voisin" -konsertin laulusolistina on sävykkäästä äänestään tunnettu jazzlaulaja Johanna Iivanainen. Neljän soololevyn lisäksi Iivanainen on tehnyt yhteislevyjä mm. Pepe Willbergin ja Jukka Perkon kanssa sekä levyttänyt Otto Donnerin Free for All -yhtyeen riveissä. Iivanainen on palkittu mm. Sony Jazz -palkinnolla vuonna 2003 ja Jazz-Emmalla vuonna 2005.

Turku Jazz Orchestra on keväällä 2012 perustettu 17-henkinen big band, jossa vaikuttaa lähes 30 Turun seudulla toimivaa ammattimuusikkoa. Nuoresta iästään huolimatta orkesteri on esiintynyt haastavilla ohjelmistoilla lukuisten kotimaisten huippumuusikoiden, kuten Iiro Rantalan, Jukka Perkon, Severi Pyysalon, Sami Pitkämön ja Aili Ikosen kanssa, ja aloitti kansainvälisen toiminnan syksyllä 2014 tuomalla belgialaisen trumpetistin ja säveltäjän Bert Joriksen ensivierailuille Suomeen.

Sulle salaisuuden kertoa mä voisin Turun konserttitalolla to 7.5. klo 19.00. Vellu Halkosalmi, kapellimestari & sovitus, Johanna Iivanainen, laulu, Turku Jazz Orchestra, Turun filharmoninen orkesteri.

Liput: 26,00 / 21,00 / 16,00 €

Lippuja Turun filharmonisen orkesterin konsertteihin myy Lippupalvelu, www.lippupalvelu.fi. Turussa lippuja voi ostaa myös Turun kulttuurikauppa Ars Musicasta Turun konserttitalolta, avoinna ma–pe klo 11–17. Lippuja myydään myös ovella tuntia ennen tilaisuuden alkua, mikäli paikkoja on jäljellä.

http://www.tjo.fi/
www.tfo.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.