TTT-klubi: Elifantree (FI/SE) levynjulkaisukonsertti + Splashgirl (NO),TTT-klubi, Tampereen Työväen Teatteri, tampere7.3. Klo 21:30

Elifantree

Splashgirl (www)

keikka

Uuden sukupolven rajattomat jazz-yhtyeet Elifantree (FI/SE) ja Splashgirl (NO) yhteisellä kiertueella Pohjoismaissa.

Jazzista tutuin tyylikeinoin modernia pop-musiikkia luova Elifantree on keikkaillut ahkerasti kansainvälisillä lavoilla vuodesta 2007 lähtien ja julkaissut kaksi kriitikoiden ylistämää albumia, Love & Trees (2010) ja Time Out (2012). Elastiset groovet, mielikuvitukselliset sointimaailmat ja improvisaatiot sekä hurja live- energia ovat yhtyeen tavaramerkkejä. Kiertueeseen ajoittuen yhtye julkaisee kolmannen albuminsa maaliskuussa 2015.

Splashgirl on kovassa nosteessa oleva norjalainen pianotrio, joka on julkaissut neljä levyä ja konsertoinut niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Aasiassakin. Yhtye on pohjimmiltaan jazzpianotrio, mutta heidän musiikissaan sekoittuvat vaivattomasti eri vaikutteet drone-rockista, ambientista ja elektronisesta musiikista aina nykyklassiseen. Splashgirlin ja Elifantreen yhteiskonsertit huipentaa kiertuetta varten sävelletty ja sovitettu yhdessä esitettävä kolmas setti.

Elifantree

Anni Elif Egecioglu, laulu, syntetisaattori, kellopeli
Pauli Lyytinen, tenorisaksofoni, efektit, syntetisaattori
Tatu Rönkkö, rummut

Splashgirl

Andreas Stensland Løwe, piano ja koskettimet
Jo Berger Myhre, kontrabasso
Andreas Lønmo Knudsrød, rummut ja perkussiot

Liput 15/12 €

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.