Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 20.12.

helsinki

Sointi Jazz Orchestra esittää: Tiernapojat 2014,Kanneltalo, Klaneettitie 5, helsinki20.12. Klo 17:00

Sointi Jazz Orchestra (www)

keikka

Rakastettu, perinteinen Tiernapoika-kuvaelma sovitettuna uusiin big band-raameihin! Visuaalisesti näyttävä musiikkitarina koostuu tutuista tyylitellyistä melodioista, orkestraalisista välisoitoista sekä huumaavista improvisaatioista, jotka kuljettavat tuttua tarinaa.

Sointi Jazz Orchestra on syksyllä 2013 perustettu 17-henkinen big band -kokoonpano, jonka vahvuutena ovat monipuolinen instrumenttivalikoima ja taitavat soittajat. Esityksen laulusolistit ovat Suomen musiikkikentältä tuttuja ilmaisuvoimaisia musiikin ammattilaisia.

Joulutunnelmaa koko perheelle!

Sävellys ja sovitus: Siiri Partanen ja Rasmus Soini

Musiikinjohto: Rasmus Soini

Solistit: Kalle Ruusukallio (Herodes), Lauri Mikkola (Murjaanien Kuningas), Juuso Waris (Knihti) ja Minna Tuuliainen (Mänkki)

Kesto 50 min, ei väliaikaa

Liput 10 €

Järj. Sointi Jazz Orchestra ry

http://sointijazzorchestra.com/

www.facebook.com/sointijazzorchestra

KYN: Valkeuteen joulukonsertti,Temppeliaukion kirkko, Luhterinkatu 3, helsinki20.12. Klo 20:00

keikka

KYN:n joulukonsertit Valkeuteen johtaa Kaija Viitasalo KYN tuo Valkeuteen-joulukonserteillaan lämmön talven huurteen ja jään keskelle. Joulu kuuluu erilaisissa lauluissa, kaikissa soi rauha. Perinteiset joululaulut kuljettavat muistoihin ja uudemmat sävellykset kuvittavat joulun tunnelmaa tästä hetkestä käsin. Tutut ja tärkeät tekstit saavat mahdollisuuden avautua ja koskettaa uudella tavalla, kun rakkaat klassikot tulkitaan tuorein sovituksin. Anna KYN:n laulaa sinulle joulu. 

Liput: Kuorolaisilta 18 € / 12 € tai Tiketistä 20 € / 13,50 € (sis. Tiketin palvelumaksun) Alle 7-vuotiaat lapset veloituksetta Lämpimästi tervetuloa!

hämeenlinna

Tomi Salesvuo East Funk Attack - EFA levynjulkaisukiertueella,Suisto Live Music Club, Verkatehtaankuja 7, hämeenlinna20.12. Klo 23:00

keikka

Funk with full power!

Tomi Salesvuo East Funk Attack on muhkea ja dynaaminen funk-invaasio. Elokuun lopussa julkaistun "EFA" – albumin materiaali on tinkimätöntä ja ennakkoluulotonta instrumentalismia ja mehevää laulantaa! Musiikkia jonka tavoitteena on iskeä funk-musiikin kallioon jotain pysyvää ja vahvaa, jossa on positiivinen suomalainen klangi. Rumpali ja musiikin monitoimimies Tomi Salesvuo tarjoilee juurevan East Funk Attackin myötä funk-musiikkia raikkaalla ilmeellä! Yhdeksänhenkisessä bändissä on mukana nuoria muusikoita, jotka puuhaavat jo monessa mukana, mutta joiden nimet eivät vielä ole iskostuneet rytmimusiikin fanien tietoisuuteen. Pakka sekoittuu kitaristi Marzi Nymanin ja saxofonisti Roope Löflundin kaltaisilla energiapommeilla sekä laulaja Anniina Karjalaisen vangitsevalla tulkinnalla.

"Viimeisten parin vuoden ajan on päässäni muhinut ajatus isosta kokoonpanosta ja omasta näkemyksestäni rytmimusiikin sulatusuuniksi. Visio siitä, miten yhdistää periksiantamaton soittamisen riemu ja tarttuvat melodiat. Paketoida musiikin hypnoottinen rytmi sekä jazzillinen improvisointi - kertoen kasvutarinoita elämästä. Nyt tuntuu että tässä on syntynyt jotain tällaista ja kenties vielä enemmänkin!"

Liput 12 €

Anniina Karjalainen, laulu
Kasperi Kallio, rhodes & moogi
Roope Löflund, saksofoni
Mari Talala, trumpetti
Marzi Nyman, kitara
Matias Kiiveri, rytmikitara
Eero Uurtimo, basso
Joonas Kaikko, perkussiot
Tomi Salesvuo, rummut

www.facebook.com/eastfunkattack 

www.musiikkisato.fi 

joensuu

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast,Kerubi, Siltakatu 1, joensuu20.12. Klo 22:00

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast (www)

keikka

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast juhlii 10-vuotista taivaltaan!

Harvakseltaan keikkaileva helsinkiläinen yhtye on olemassaolonsa aikana esiintynyt mm. Saksassa Zappanale 2008-festivaaleilla entisten Zappan bändin jäsenten, Grammy-palkitun Napoleon Murphy Brockin ja Denny Walleyn, kanssa, sekä vuonna 2009 Faces-festivaaleilla yhtenä pääesiintyjänä. Yhtyeen viimeisin isompi esiintyminen oli Keitelejazzien pääkonsertissa kesällä 2011, missä muina esiintyjinä olivat Jethro Tull ja Fairport Convention.

Frank Zappa Memorial Pancake Breakfast: Antti Koivula (laulu), Janne Toivonen (trumpetti), Joonas Outakoski (saksofoni), Antti Hermaja (pasuuna), Olli Kari (marimba, vibrafoni), Iikka Kotaja (koskettimet, laulu), Mikko Enqvist (kitara), Antti Kivimäki (basso, laulu), Joni Leino (rummut)

Liput 8 €

www.facebook.com/frankzappamemorialpancakebreakfast

turku

Flame Jazz: Nordic Vocal Night,Logomo, Köydenpunojankatu 14, turku20.12. Klo 19:00

Turku Jazz Orchestra

Lina Nyberg Band (www)

keikka

Huippusuosittu Nordic Vocal Night sai lisäesityksen!

Klo 19 LINA NYBERG BAND (SWE)

Lina Nyberg – laulu
David Stackenäs – kitara
Cecilia Persson – piano
Josef Kallerdahl – basso
Peter Danemo – rummut

klo 20.30 TURKU JAZZ ORCHESTRA & AILI IKONEN: ELLA!

Kapellimestarina Vellu Halkosalmi
Aili Ikonen – laulu

Flame Jazzin syyskauden päättävässä konsertissa Turku Jazz Orchestran solistiksi nousee suvereeni äänenkäytön mestari ja loistava esiintyjä Aili Ikonen. Ainutkertaisessa yhteiskonsertissa tunnelmoidaan jazzhistorian merkittävimmän naisäänen Ella Fitzgeraldin tuotannon parissa. Fitzgerald levytti paljon big bandin kanssa ja Aili ja Turku Jazz Orchestra tuovat nyt näitä jo klassikoiksi muodostuneita versioita konserttisaliin ensi kertaa Suomessa. Pohjoismaiselle laulujazzille omistetun illan aloittaa tuoreen The Sirenades -albuminsa myötä kiertävä kansainvälisesti arvostettu ruotsalaislaulaja Lina Nyberg yhtyeineen.

Nordic Jazz Dinner

Alkaen klo 17.00, Logomo Kitchen

Yhdistä tunnelmalliseen iltaan herkullinen pikkujoulukauden Nordic Jazz Dinner. Varaa nyt Dinner & Show ja ilahduta asiakkaitasi, palkitse henkilökuntaasi tai kokoa ystäväsi yhteen upean konsertin pariin, jossa jazzlaulun kansainväliset tähdet tarjoavat unohtumattoman elämyksen!

Ennakkomyynti: www.lippupiste.fi
Liput 34,5 / eläkeläiset 31,5 / opiskelijat 29,5
S-Etukortilla normaalippu hintaan 31,5 € (norm. 34,5 €). Yksi etu yhdellä kortilla. Ei bonusta.
Show & Dinner 80€
Hinnat sis. Lippupisteen palvelupalkkiot

www.tjo.fi
www.ailiikonen.fi
www.linanyberg.se