Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet -kiertue,kruununmakasiinimuseo, raahe10.10. Klo 19:00

Olavi Trio

Journal Intime Plays Jimi Hendrix "Lips on fire" (www)

keikka

Sähkkä vaskitrio Ranskasta & Suomijazzin kolmen sukupolven huippuyksikkö

Trio Journal Intime hurmasi Ultra Music Nightsin yleisön kunnianosoituksellaan Jimi Hendrixille vuoden 2012 Pori Jazzeilla. Tänä syksynä sähäkkä vaskiyhtye palaa Suomeen 12 keikan kiertueelle, joista kahdeksan soitetaan yhdessä suomalaisen Olavi Trion kanssa.

Torvipainotteinen ranskalais-suomalainen konsertti intiimisessä museomiljössä lupaa soundia ylistäviä irrotteluja, hypnoottista groovea, järjestynyttä anarkia ja leikkimielistä vakavuutta.

Olavi Triossa yhdistyy kolmen eri sukupolven jazz- ja improvisaatiokyvyt. Yhtye saa nimensä siitä, että kaikkien kolmen muusikon toinen nimi on Olavi. Ranskalaisille korville kolmen tavun nimi kuulostaa samalta kuin ”Oh, la vie !” eli suomeksi ”Voi, elämä!”, ja siitä todella on kyse Olavien kanssa. Olavi Trio juhlii kymmenenvuotista taivaltaan sekä uutta levyään, joka ilmestyy TUM Recordsilla.

Journal Intime rakastaa Hendrixiä ja antaa hänen musiikilleen uuden elämän alkuperäistä matkimatta. Yhtyeessä puhaltaa kolme kovaa soittajaa, jotka kuuluvat ranskalaisten avant-jazzareiden ja improvisoijien kermaan, mutta ovat lionneet mureiksi myös funkin, reggaen, salsan ja afron mehuissa.

Järjestäjä: Rajatsi ry
Liput  10 € / 8 €  jäsenet / 5 € oppiskelijat

Kruununmakasiinimuseo, Merikatu 10, 92100 Raahe.
http://www.raahenmuseo.fi/kruununmakasiini

Kiertueen yhteistuotanto: Vapaat äänet & Suomen Jazzliitto

 

 

Keikat samana päivänä kaupungissa raahe

Ei muita keikkoja.