Salo International Jazz Festival: Johanna Iivanainen with Salo Jazz Quartet, Jake Hertzog Trio (US),Rikala Bar & Grill, salo3.10. Klo 19:00

Johanna Iivanainen

Jake Hertzog (www)

keikka

Johanna Iivanainen & Salo Jazz Quartet

Johanna Iivanainen (s.1976) on oululaissyntyinen suomalainen jazzlaulaja. Vuonna 2004 ilmestyi Iivanaisen ensimmäinen soololevy Johanna Iivanainen, jonka kappaleet hän oli itse säveltänyt ja sovittanut. Iivanaiselta on ilmestynyt kaksi muuta sooloalbumia, Kadotaan uneen (2011), sekä viimeisimpänä Mustarastas laulaa (2013). Iivanainen on tehnyt levytysyhteistyötä mm. Jukka Perkon, Eero Koivistoisen , Tuomas Holopaisen sekä Pepe Willbergin kanssa.

Vuonna 2002 Iivanainen palkittiin Louis Armstrong -palkinnolla, ja vuonna 2003 Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony jazz - palkinnon. Iivanainen voitti Jazz-Emman Iro Haarlan ja Ulf Krokforsin Loco Motife -yhtyeessä vuonna 2005. Vuonna 2006 Iivanainen valittiin Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä vuoden parhaaksi naislaulajaksi.

Johanna Iivanainen, laulu
Mikko Iivanainen, kitara
Toni Mäkinen, koskettimet
Arto Nurmi, basso
Karri Kerkelä, rummut

 

Jake Hertzog Trio

Jake Hertzog (s.1986) on ennakkoluuloton, omaperäinen ja luomisvoimainen nuoren sukupolven jazz-rock-kitaristi. Vuonna 2006, 20-vuotiaana, Hertzog voitti kautta aikojen nuorimpana Montreux Jazz Festival Gibson Guitar –kilpailun ja palasi seuraavana vuonna Montreux’n jazzfestivaaleille esiintyjänä. Hertzog valmistui Berkleen musiikkiyliopistosta 2007 ja alkoi luoda musiikkiuraa New Yorkissa.

Hertzogin jazz-rock-trio on ollut toiminnassa vuodesta 2008. Uusimmalla albumilla vierailee trumpetistilegenda Randy Brecker. Hertzog on vieraillut useiden artistien levyillä sekä toiminut myös tuottajana.

Jake Hertzog, kitara
Harvey S, basso
Victor Jones, rummut

Liput Lippupalvelusta 26,50 / 24,50 € (S-Etu) toimituskuluineen.

Keikat samana päivänä kaupungissa salo

Ei muita keikkoja.