Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Ruskaswing: Swingtanssiaiset,Kemijärven VPK-talo, Luusuantie 8, kemijärvi5.9. Klo 21:00

Pentti Lasanen Big Swing (www)

keikka

Pentti Lasanen Big Swing feat. Minna Lasanen

Jazzin grand old manin Pentti Lasasen johtama Big Swing 9-miehinen orkesteri tuo aidon ison orkesterin tuulahduksen jazzin kulta-ajoilta. Kemijärven VPK:n talolla on aidot swingtanssiaiset ja solistina vierailee Pentin upeaääninen tytär Minna Lasanen. Tule mukaan nauttimaan upeasta musiikista ja tanssimaan.

Pentti Lasanen (Joht. cl, altsax, trp), Arto Lehtola (cl, altsax, brsax), Jarmo Rouvinen (tensax),
Risto Salmi (tensax, cl), Sami Pöyhönen (trp), Raimo Näätänen (trb), Petri Krzywacki (g), Pekka Sarmanto (b), Rami Eskelinen (dr), Minna Lasanen (voc)

Tanssiorkesteri Jeepers Creepers
Jeepers Creepers on tämän syksyisiä Ruska Swingejä varten kemijärveläisistä pitkän taipaleen musiikin parissa omaavista soittajista kasattu kokoonpano. Yhtyesoittokokemusta kokoonpanon jäsenillä on vähimmilläänkin 20 vuoden verran. Soitettuihin musiikin tyylilajeihin sisältyy rock-musiikin kokeilut, 60-70 -lukujen rautalangat ja pitkä taival tanssimusiikin parissa aivan sen uusimpia virtauksia unohtamatta.

Tämän syksyn swingeissä bändi soittaa swing-klassikoita mutta myös perinteisempää tanssimusiikkia. Ohjelmisto on pyritty laatimaan niin, että kytkös letkeään swing-jazziin löytyy laajasti koko repertoaarista.

Yhtyeessä soittavat: Marko Pasma, rummut & laulu; Jukka Haavisto, sähkökitara; Risto Tuovinen, basso ja Jarkko Kotilaine, harmonikka ja kosketinsoittimet.

Liput 15 €

Keikat samana päivänä kaupungissa kemijärvi

Ei muita keikkoja.

Ilmoita keikka

Syyskuu 2014
MaTiKeToPeLaSu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Selaa kaupungeittain


Katso kaikki tapahtumat