Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 31.7.

helsinki

Koko kesä Kalliossa: Kauko Röykä & Severi Pyysalo,Koko Jazz Club, Hämeentie 3, helsinki31.7. Klo 21:00

keikka

Kauko Röyhkä tuo säväyksen aitoa suomalaista rokkikukkoilua Koko Jazz Clubin lavalle. Hänen levytyksensä ja kappaleensa kuten "Laura", "Kevät" ja "Paska kaupunki" ovat osa suomalaista sielua. Nyt Kauko Röyhkä tullaan näkemään Koko Jazz Orchesterin orkesterin solistina, ja luvassa on hikeä, svengiä ja kunnon vääntöä. Vieraakseen Röyhkä tuo myös mukanaan luotto-vibrafonistin, lahjakkaan Severi Pyysalon.

Koko kesä Kalliossa tuo yhteen koko kansan rakastamat artistit sekä talon oman orkesterin, Koko Jazz Orchestran, jonka ytimen muodostavat vibrafonisti Arttu Takalo, basisti Timo Hirvonen sekä rumpali Jussi Lehtonen. Koko Jazz Orchestra sovittaa jokaisen artistin tuotannon helmiä maustaen ne jazzilla ja luoden näin tuoreen tulkinnan tutuista kappaleista.

Kauko Röyhkä, laulu
Severi Pyysalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Liput 20 / 15 € ovelta tai ennakkoon Tiketistä (+ 1,50 € käsittelykulut).

Jazz-Espa 2014: Equally Stupid,Espan lava, helsinki31.7. Klo 16:00

keikka

Orwellin sanoin: “Kaikki ovat tasavertaisia. Toiset vain ovat tasavertaisempia kuin toiset.” ja trion lisäyksellä: “Mutta vain hyvin harvat ovat tasavertaisen tyhmiä”… Vuonna 2008 Tanskassa syntynyt Equally Stupid on suomalais-islantilais-sveitsiläinen yhtye, jonka mielikuvituksellinen musiikki vie mennessään hurjan energian ja virtuoottisten soittajien siivittämänä. Yhtyeen “Exploding Head” –albumin julkaisi Eclipse Music helmikuussa 2014.