Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 24.7.

helsinki

Koko kesä Kalliossa: Arja Saijonmaa,Koko Jazz Club, Hämeentie 3, helsinki24.7. Klo 21:00

Arja Saijonmaa (www)

keikka

Arja Saijonmaa ei turhia esittelyjä kaipaa, myöskään kansainvälisillä lavoilla. Hän on yksi suosituimpia taiteilijoita Ruotsissa ja varsinainen maailmankansalainen. Kaikki muistavat hänen esiintymisensä Mikis Theodorakiksen kanssa, ja nyt hänet on mahdollista nähdä harvinaisella intiimillä klubikeikalla!

Koko kesä Kalliossa tuo yhteen koko kansan rakastamat artistit sekä talon oman orkesterin, Koko Jazz Orchestran, jonka ytimen muodostavat vibrafonisti Arttu Takalo, basisti Timo Hirvonen sekä rumpali Jussi Lehtonen. Koko Jazz Orchestra sovittaa jokaisen artistin tuotannon helmiä maustaen ne jazzilla ja luoden näin tuoreen tulkinnan tutuista kappaleista.

Arja Saijonmaa, laulu
Petri Somer, piano
Arttu Takalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Liput 25 / 20 € ovelta tai ennakkoon Tiketistä (+ 2,00 € käsittelykulut).

tampere

Blackmotor -klubi 3 vuotta: Paul Austerlitz,Pub Huurupiilo, Nyyrikintie 4, tampere24.7. Klo 20:00

Black Motor

Paul Austerlitz (www)

keikka

Black Motor on Sami Sippolan (saksofonit), Ville Rauhalan (basso) ja Simo Laihosen (rummut) muodostama vapaasti ja omien sävellysten pohjalta improvisoiva jazztrio Tampereelta. Kaikilla trion jäsenillä on vahvaa kokemusta sekä afroamerikkalaisesta juurimusiikista että populaarimusiikin vastakulttuureista. Useiden levytystensä ja live-esiintymistensä kautta yhtye on tullut tunnetuksi vapaan improvisaation alueella harvinaisen väkevää rytmistä groovea kaihtamattomana ryhmänä.

Black Motorin tapana on ollut aika ajoin kutsua vieraileva artisti katalysoimaan trion ydinreaktiota. Tällä kertaa yhtyeen vieraaksi saapuu amerikkalainen puupuhallintaitaja Paul Austerlitz. Maailmanmatkaaja, säveltäjä, musiikintutkija ja muusikko Austerlitz on ollut pitkään aktiivinen Suomen-vieras. Afro-Karibialaiseen musiikkiin erikoistunut Austerlitz on tutkijan toimessaan julkaissut useita kirjoja ja soittanut muusikonurallaan mm. Julius Hemphillin, David Murrayn, Roswell Ruddin, Ed Blackwellin ja Don Byronin kanssa.

Black Motor

Paul Austerlitz - tenorisaksofoni, bassoklarinetti

 Vapaa pääsy!