Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 17.7.

helsinki

Koko kesä Kalliossa: Olavi Uusivirta,Koko Jazz Club, Hämeentie 3, helsinki17.7. Klo 21:00

Olavi Uusivirta (www)

keikka

Olavi Uusivirta on tuttu suomalaisille elokuvista, konsertti – ja teatterilavoilta, kolumnistina ja kommentoijana. Koko kesä Kalliossa – konserttisarjaan hän tuo tuoreen tuulahduksen esiintyjäkaartin nuoremmasta päästä. Kokemusta mieheltä ei kuitenkaan puutu. Sadat livevedot muun muassa Kansallisteatterin päänäyttämöllä ovat tuoneet karismaa, jota on ilo katsoa ja kuunnella. Koko Jazz Orchestran kanssa Olavi esittää maukkaasti sovitettuja omia hittejään, ja valikoiman vanhoja klassikoita.

Koko kesä Kalliossa tuo yhteen koko kansan rakastamat artistit sekä talon oman orkesterin, Koko Jazz Orchestran, jonka ytimen muodostavat vibrafonisti Arttu Takalo, basisti Timo Hirvonen sekä rumpali Jussi Lehtonen. Koko Jazz Orchestra sovittaa jokaisen artistin tuotannon helmiä maustaen ne jazzilla ja luoden näin tuoreen tulkinnan tutuista kappaleista.

Olavi Uusivirta, laulu
Arttu Takalo, vibrafoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Liput 20 / 15 € ovelta tai ennakkoon Tiketistä (+ 1,50 € käsittelykulut).

kangasala

Olmarin Unioni,Juhlatalo Kumpula, Saarikylientie 321, kangasala17.7. Klo 19:00

keikka

Legendaarinen jazzyhtye Olmarin Unioni palaa yhteen.

maarianhamina, ahvenanmaa

Helsinki-Cotonou Ensemble på Ålands Sjödagar,Sjökvarteret, Österleden 110, maarianhamina, ahvenanmaa17.7. Klo 20:00

keikka

Sjökvarteret Maarianhaminassa täyttyy hikisistä länsiafrikkalaisista afrobeat- ja funk -tunnelmista, kun Helsinki-Cotonou Ensemble esiintyy Ålands sjödagar eli Ahvenanmaan meripäivät -tapahtumassa. Keikka järjestetään yhteistyössä Meripäivien ja NIPÅ:n (Nordens Institut på Åland) kanssa.

Helsinki-Cotonou Ensemble on helsinkiläisen kitaristi Janne Halosen ja beniniläisen lyömäsoittaja-laulaja Noël Saïzonoun luotsaama kahdeksanhenkinen yhtye. Projekti sai alkunsa tammikuussa 2012, kun Halonen, rumpali Juha Räsänen ja basisti Sampo Riskilä matkustivat stipendiaateiksi suomalais-afrikkalaiseen kulttuurikeskukseen, Villa Karoon, Beniniin. Yhtye työstää parhaillaan toista levyään, jonka julkaisu on aikataulutettu loppuvuodelle.

Helsinki-Cotonou Ensemble:

Janne Halonen, kitara, laulu

Noël Saïzonou -lyömäsoittimet, saksofoni, laulu

Juha Räsänen -rummut

Sampo Riskilä -basso

Visa Oscar -kosketinsoittimet

Mikko Pettinen -trumpetti

Joakim Berghäll -saksofoni

Menard Mponda -lyömäsoittimet, laulu