Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Summer Jazz Club: Rural Jazz Citizens, Trio Backdoor Boys feat. Hector Lepe,Poppari, Puistokatu 2-4, jyväskylä17.6. Klo 21:00

keikka

Summer Jazz Club starttaa Popparissa! Tänä vuonna Jyväskylän jazzkesää ryydittää kuukausittain järjestettävä Summer Jazz Club. Klubi-illat pidetään Popparissa 27.5., 17.6., 22.7 ja 12.8.. Summer Jazz Clubilla esiintyy aina kaksi kiehtovaa nuoren polven yhtyettä, joilla on vahvoja siteitä Jyväskylään. Kesäkuun Summer Jazz Clubilla Popparin lavalle nousevat Rural Citizens ja trio Backdoor Boys vierailevana tähtenään Hector Lepe.

Rural Citizens on kolmen eri lähtökohdista ponnistavan muusikon yhteenliittymä, joka pyrkii luomaan omaa saundiaan pohjoismaisen jazzin hengessä. Kitaristi Heikki Selamo on soittanut kokeellista, elektronista jazzia Virta-yhtyeen riveissä, basisti Simo Kärki on esiintynyt indiebändi Hello Giantsin kanssa ja rumpali Teemu Mustonen on vaikuttanut niin Oulun punkpiireissä kuin Jyväskylän rock- ja jazzympyröissä. Rural Citizensin musiikki yhdistelee perinteisiä suomalaisia saundeja urbaaniin jazzmusiikkin ja kappaleissa voi myös kuulla kaikuja kantrista, rautalankamusiikista ja freestä.

Rural Citizens:

Heikki Selamo, kitara

Simo Kärki, kontrabasso

Teemu Mustonen, rummut

Backdoor Boys on perinteisellä pianotriokokoonpanolla toimiva yhtye, jonka musiikissa jäsenten henkilökohtaiset vaikuttimet ja mieltymykset suodatetaan perinteisen, amerikkalaisen jazzmusiikin sekaan. Trio Backdoor Boysin ohjelmisto koostuu bändin oman tuotannon lisäksi lainakappaleista, joissa mm. jazzstandardit, suomalainen iskelmä sekä eurooppalainen taidemusiikki lyödään omaleimaisesti yhteen. Vierailevaksi solistikseen Summer Jazz Clubille Backdoor Boys saa meksikolaisen kitaristin Hector Lepen, joka Suomessa on keikkaillut mm. pianisti Marian Petrescun kanssa. Lopputuloksena saadaan kvartetti, jonka yhteissoitto on täynnä energiaa, vauhtia ja yllätyksiä.

Trio Backdoor Boys:

Pekka Löhönen, kontrabasso

Teemu Mustonen, rummut

Antti Lähdesmäki, piano

feat. Hector Lepe, kitara

https://www.facebook.com/summerjazzclub

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.

Ilmoita keikka

Kesäkuu 2014
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Selaa kaupungeittain


Katso kaikki tapahtumat