Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 7.6.

helsinki

Beatwave Festival: mm. FaltyDL (US), edGeCut (IN) @ mbar,mbar, Mannerheimintie 22-24, helsinki7.6. Klo 19:00

FaltyDL (www)

edGeCut (www)

keikka

Mbarin vuoden 2014 ensimmäinen Beatwave Festival toteutuu tapahtuman historian laadukkaimmalla esiintyjäkattauksella. Beatwave Festival #13 yhteistyökumppani on Red Bull Music Academy. RBMA rasterista Helsinkiin saapuvat ensiesiintymiseensä soulikas Ladi6 (NZ), Onra (FR) ja FaltyDL(US). Saman viikonlopun sunnuntaina järjestetään jazz-jamisessio Söndag Jazz.

Beatwaven lauantain ohjelma luo sillan kahden suurkaupungin välille ja soittavat kaupunkinsa kuuloista soundia. FaltyDL tulee New Yorkista ja edGeCut New Delhistä. FaltyDL on elektronisen musiikin tuottaja, joka soseuttaa Ison Omenan eri tyylisuuntia kuten hip hop, dubstep, garage, soul, jungle ja electronica, unohtamatta kuitenkaan Chicagon ja kotikaupungin perinteisemmän klubimusiikin nostalgiaa. Illassa kuullaan myös lahjakasta nuorta suomalaista tuottajaa, Somepoeta, joka niin ikään on RBMA alumni.

Myös ensimmäistä kertaa Suomesssa esiintyvä intialainen elektronisen musiikin tuottaja edGeCut yhdistelee musiikissaan eri genrejä dubista breakseihin, rumpubassosta psykedeliaan leväten jazzin, intialaisen klassisen soundin ja elektronisen musiikin alustalla. Taiteilijanimen takaa löytyy Ish Shehrawat, joka on myös Sound Reasons -festivaalin johtaja. Hänen livesettinsä alussa esiintyy kolmesta maan muusikosta koostuva trio orgaanisin ja elektronisin instrumentein Petri Kuljuntausta (FI) + David Rothenberg (US) + Robert Jürjendal (EST) muodostavat ambient- musiikkiin painottuvan yhtyeen, 3Corners of the World.

SAT 7.6.
19:00-20:00 Mean Seed warmup
20:00-21:30 edGeCut LIVE
21:30-23:00 Somepoe
23:00-01:30 FaltyDL
vj Beige / Harmaa


After Party:
01:30-04:00 Mean Seed Records DJs