Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Vapaat äänet -kiertue Laurent Dehors trio,Keskus Centralen, loviisa24.3. Klo 19:00

Laurent Dehors trio (www)

keikka

Tinkimättömällä tavallaan Ranskalais-suomalaista musiikkiosaamista esittelevät Vapaat äänet -kiertueet jatkuvat maaliskuussa, kun Laurent Dehorsin luotsaama triokokoonpano esittää jazzista vaikutteitaan saaneita poliittisia laulujaan yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla 17. maaliskuuta alkaen.

Maaliskuun Vapaat äänet kiertue tarjoaa poliittisia lauluja, improvisaatiota ja vahvasti interaktiivisen konserttielämyksen kun ranskalainen klarinetisti, saksofonisti ja säveltäjä Laurent Dehors kiertää Suomea trioineen. Ranskassa vuoden alussa kantaesitetty Chanson Politique kuullaan nyt ensi kertaa triokokoonpanon tulkintana

Laurent Dehors ja hänen kaksi velmukaveriaan eivät turhia arkaile. Uusimman projektinsa myötä he tunkeutuvat vahvan ideologisen symboliikan omaaviin melodioihin ja teksteihin. Politiikka on musiikin tavoin yleismaailmallista. Kun politiikka uskotaan Laurent Dehorsin, Matthew Bournen ja Gérald Chevillonin kaltaisten lempeiden haaveilijoiden hoiviin, yhden illan utopiasta tulee totta. Nämä kolme mestaria tarjoavat yleisölleen musiikillisen ja verbaalisen juhlan, joka pursuaa ihanteita ja vaatimuksia ristiriitaisine debatteineen ja demagogioineen. He tarttuvat toimeen nöyrinä ja suurisydämisinä, villeinä ja vapaina, kunnioittaen kaikkien kansalaisten yhdenvertaisuutta ja ihmisten välistä veljeyttä. Monipuolisen instrumentaation tukema esitys lainaa improvisatorista otettaan jazzista.

Laurent Dehors trio Poliittisia lauluja
Laurent Dehors > klarinetti, bassoklarinetti, kontrabassoklarinetti, tenorisaksofoni, säkkipilli, ääni
Matthew Bourne > piano, ääni
Gérald Chevillon > bassosaksofoni, sopranosaksofoni, ääni

Liput 10 euroa

 

Keikat samana päivänä kaupungissa loviisa

Ei muita keikkoja.