Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Haluaisitko sukeltaa musiikkimatkalle suomalaisen jazz-iskelmän kulta-aikaan? Menestysyhtye HERD ja laulajatar Aili Ikonen ovat koonneet suositun Jazzbasilli-konsertin, jonka ohjelmisto koostuu mm. Laila Kinnusen tunnetuksi tekemistä hiteistä. Hurmaava nelikko tarjoaa yleisölle ajan vetävimmät kappaleet päivitetyin versioin, mutta suurella kunnioituksella alkuperäisiä kohtaan; Jazzbasilli, Väliaikainen, Pojat, Kellä kulta, Suklaasydän ja monia muita.

Vaivattomasti svengaava HERD on esiintynyt likimain kaikilla merkittävillä suomalaisilla jazzfestivaaleilla ja ehtinyt saada jalansijaa myös kansainvälisesti. Vuonna 2011 HERD nappasi ensimmäisen palkinnon hollantilaisen North Sea Jazz -festivaalin arvostetussa, Euroopan-laajuisessa yhtyekilpailussa.

Kokoonpanon veturia, vibrafonisti Panu Savolaista pidetään tällä hetkellä yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista suomalaismuusikoista. Savolainen valittiin Vuoden taiteilijaksi Pori Jazzissa 2010, ja hänen johdollaan HERD on vakiinnuttanut Kansallisteatterin Lavaklubille oman vierailijoiden tähdittämän iltaklubinsa sekä vienyt tapahtumaa myös muihin kaupunkeihin.

Mestarillisena äänenkäyttäjänä ja valloittavana lavapersoonana tunnettu Aili Ikonen on musiikkiyleisölle tuttu lukuisista yhtyeistä, kuten Kvalda, Korpi Ensemble, Hereä, UMO Jazz Orchestra, Rajaton ja Don Johnson Big Band. Lisäksi Aili Ikonen on nähty mm. Svenska Teaternin Kristina från Duvemåla -suurmusikaalissa.

HERD & Aili Ikosen Jazzbasilli-ohjelma esitettiin ensimmäistä kertaa Helsingin Musiikkitalon avajaisjuhlassa ja sen TV-lähetyksessä. TTT-Klubi tuo tämän ikimuistoisen konsertin ensimmäistä kertaa yleisön eteen Tampereella.

”Vangitseva solisti, tyylitietoinen säestystrio sekä upeat sovitukset nivoutuvat saumattomasti yhteen” – Matti Komulainen, Turun Sanomat

Keikat samana päivänä kaupungissa tampere

Ei muita keikkoja.